Clooney i nærkontakt af tredje grad?

Brad Bird’s '1952' på lærredet i 2014
Mon der bliver behov for rumdragt i '1952'?
(© 20th Century Fox)

Alle taler om den, men ingen ved særlig meget om Disneys mystiske science fiction-film, '1952'.

George Clooney er på tale til en rolle i filmen, som vil centrere sig om en mand i 40'erne, der efter sigende ikke er helt ulig karakteren Roy Neary, der oplever nærkontakt af tredje grad i Steven Spielbergfilm af samme navn (1977).

Sikkert er det imidlertid, at den Oscar-vindende instruktør Brad Bird, kendt for Drengen og jernkæmpen, De utrolige og Mission: Impossible – Ghost Protocol, er hyret sammen med manuskriptforfatter Damon Lindelof (Prometheus, Star Trek Into Darkness).

Filmens kryptiske titel er ifølge rygterne inspireret af Lindelofs besøg i Disneys arkiver, hvor han stødte på en kasse fra Walt Disneys personlige værksted mærket 'That Darn Cat'.

Titlen var dog streget over og erstattet af '1952', og indeni fandt Lindelof en bunke materiale til en film om kontakt med rumvæsner. Der er dog langt fra sikkert, at et sådant møde vil finde sted i '1952'.

Brad Bird manede via twitter i går, rygtet om at filmen bliver i 3D, til jorden, efter Disney havde skrevet det i en pressemeddelelse.

Clooney eller ej, rumvæsner eller ej, 3D eller ej? Meget tyder på, at vi må vente og se, til premieren nærmer sig.

'1952' rammer de amerikanske biografer den 19. december 2014.