Bruce Willis tilbage i syndens by

På rollelisten til 'Sin City 2'
Hartigan og Nancy i 'Sin City'
(© 20th Century Fox)

Sin City-efterfølgeren, 'A Dame To Kill For', er ved at finde sine skuespillere. Vi har tidligere skrevet, at Joseph Gordon-Levitt vil medvirke i filmatiseringen af Frank Millers graphic novel - sammen med velkendte ansigter fra etteren som Mickey Rourke, Rosario Dawson og Jessica Alba.

I dag er det så kommet frem, at ét af de helt store navne fra den originale Sin City (2005) også genoptager sin rolle. Nemlig Bruce Willis, der i disse dage oplever et lille comeback med film som Looper og den kommende A Good Day to Die Hard.

Willis vender altså tilbage som politibetjenten Hartigan, der i etteren forsøgte at redde den lille Nancy fra en ækel pædofil og endte med at betale med sit liv. Forklaringen på, at Hartigan kan vende tilbage fra de døde, er, at dele af 'A Dame To Kill For' bygger på en anden Sin City-historie, 'Just Another Saturday Night', der udover at handle om Marv (Rourke) også fortæller Hartigan og Nancys historie.

Josh Brolin, Ray Liotta, Juno Temple og Jeremy Piven er også føjet til rollelisten, mens Robert Rodriguez vender tilbage som instruktør.

Sin City: A Dame To Kill For får dansk premiere den 10. oktober i 3D.