5 nye westerns på vej

'Django Unchained' er ikke den eneste af sin slags
'The Lone Ranger' er en af de kommende westerns
(© Disney Pictures)

Lige nu byder Quentin Tarantinos Django Unchained på ægte western-stemning (selvom instruktøren selv kalder den en "southener"). Men der er flere film i genren på vej, og selvom flere af dem afventer dansk premieredato, er her en oversigt over fem interessante westerns på vej.

The Lone Ranger (2013)
Gore Verbinski slår sig igen sammen med Johnny Depp efter de tre første Pirates of the Caribbean-film i en opdatering af TV-serien 'The Lone Ranger'. Titelpersonen spilles dog af Armie Hammer fra The Social Network, og traileren lægger op til masser action.
Dansk premiere den 3. juli.

The Stolen (2013)
Mads Mikkelsen har en af rollerne i denne western om en engelsk kvinde, der forsøger at finde sin kidnappede søn i Det vilde vesten.
Dansk premiere afventes.

A Magnificent Death from a Shattered Hand (2014)
Thomas Jane (The Punisher) instruerer og spiller en rolle i denne film om en tidligere soldat, der bliver forfulgt for mordet og voldtægten af en kvinde. Jeremy Irons og Nick Nolte er også tilknyttet projektet.
Dansk premiere afventes.

Jane Got a Gun (2014)
Michael Fassbender, Natalie Portman og Joel Edgerton (Animal Kingdom) på rollelisten - det kan kun blive godt! Portman spiller en kvinde, der opsøger sin tidligere elsker for at redde sin mand fra en bande, der vil slå ham ihjel.
Dansk premiere afventes.

The Magnificent Seven (20??)
Remake af western-klassikeren The Magnificent Seven, der ligeledes er en genindspilning af den japanske De syv samuraier. Historien om en landsby, der beskyttes af syv revolvermænd mod en bande forbrydere, får Tom Cruise i hovedrollen.
Dansk premiere afventes.