Spring over navigation

Forsalg - Hobbitten: En uventet rejse

Foto:SF Film

Forsalget er startet!

Forsalget til Hobbitten: En uventet rejse er i fuld gang. 

Køb eller bestil billetter:

Hobbitten: En uventet rejse - 2D
Hobbitten: En uventet rejse - 3D
Hobbitten: En uventet rejse - HFR 3D

Hvorvidt der tilbydes både køb og bestilling af billetter samt billetter til galla- og forpremierer, er forskelligt fra biograf til biograf.

'Hobbitten: en uventet rejse' er Peter Jacksons filmatisering af J.R.R. Tolkiens forløber for Ringenes Herre-trilogien, og den lille bog, som på film bliver til en trilogi, fortæller blandt andet, hvordan Bilbo Baggins finder Den Ene Ring.

Skriv kommentar Brugernes kommentarer 66

Glæder mig :)

04.12.2012 - 13:53

Jeg skal ind og se den med en veninde, så glæder mig meget...

Jeg har ikke set filmen, men gør det snart. Glæder mig også til det. Har hørt at de skulle være rigtig gode så det glæder jeg mig til :)

Synes godt om
Stem op!
0
Anonym picture
Sophie
28 indlæg

fik 2 perfekte billetter i Cinemacentert Helsingør HFR 3D

03.12.2012 - 10:22

Cinemacenter Elsinore køre med HFR 3D samt kæmpe læred som Imperial :) uha hvor jeg glæder mig.

Synes godt om
Stem op!
0
Thor picture
Thor
2 indlæg

Det var vildt-

03.12.2012 - 00:43

Men det lykkedes mig at skaffe nogle gode billetter til den skide film! Haha :D

Synes godt om
Stem op!
0
Bjerg picture
Bjerg
656 indlæg

Sælger Billetter

02.12.2012 - 21:39

Nogen der er interesseret i at købe 2 billetter til Hobbitten midnatspremiere i Odense Cinemaxx :)? I 3D HDR.

Jeg bestilte både til 3D HDR og i normal 2D, da jeg skal have en ven med, men vidste ikke hvilken version hun helst ville se. Det blev så 2D. Så jeg har nu 2 billeter i 3D HDR. Jeg har ikke betalt for dem endnu, men de er reserveret i mit navn indtil d.9 December.

Billetterne er i 3D HDR. Til Midnats Premiere 23:59 i Cinemaxx Odense. Bagerste række. Lige i midten.

Jeg sælger dem til den normale billetpris :)

Synes godt om
Stem op!
0
Camila picture
Camila
34 indlæg

Ringenes herre

02.12.2012 - 20:32

Billetter i hus, sådan!! Gik blot ind i biografen og sagde 2 billetter til hobitten, ingen kø eller ventetid lige efter arbejde, måske ikke til forpremieren eller premieren men jeg fik min billetter uden at skulle spilde min tid på at stå i kø og vente, det er dælme dejligt :-)

Synes godt om
Stem op!
0
peter picture
peter
15 indlæg

Hvordan i hulan...

02.12.2012 - 17:20

kan nogen have fået fat i billetter FØR kl. 11?? Ud over, at kø-systemet var en voldsom belastning for mit temperement og mit sprogbrug undervejs lød som Kaptajn Haddock, så bliver jeg fløjtendende arrig når jeg læser, at nogen har kunne logge på før 11 (eller har kunne købe dem før 11 v. skranke). I det mindste gik sitet ikke ned denne gang, men køsystemet var ikke en forbedring. Selv om jeg sad klar før 11 og konstant "genopfriskede" og reagerede lynhurtig, da billetterne belv budt til salg, havnede jeg alligevel i kø som nr. 2010 og kom først på efter 51 min.. Fik dog i det mindste til midnatpremieren i Imperial på sofarække. Som én skrev, ville det være ønskeligt, hvis man kunne vælge kø til en bestemt biograf.

Synes godt om
Stem op!
5
Modesty picture
Modesty
238 indlæg

Tænkte netop det samme

02.12.2012 - 17:40

Jeg så, at der var én der havde fået billetter klokken 10:48? Hvordan fanden det kunne lade sig gøre, ville jeg også forfærdeligt gerne vide, når nu forsalget startede klokken 11:00?!
Så jeg blev, ligesom du gjorde, skingrende arrig af at læse det, når jeg selv skal sidde i kø i latterlige to timer!

Synes godt om
Stem op!
1
Ash picture
Ash
120 indlæg

PUHAAAA!!!!

02.12.2012 - 14:26

ENDELIG LYKKES DET!!!

MEN DET VAR GODT NOK BESVÆRLIGT ???

JEG HAR HELDIGVIS BILLET NU!! :-)

Synes godt om
Stem op!
1
JegELSKERFilm picture
JegELSKERFilm
337 indlæg

ÅNDSVAGT KØSYSTEM ???

02.12.2012 - 13:26

JEG HAR VENTET I 1 TIME OG 40 MINUTTER PÅ AT KØBE BILLET ??? OG DA JEG ENDELIG KAN KØBE BILLET, OG ER KLAR TIL AT KØBE, BLIVER JEG GUD HJÆLPENDE LOGGET UD AF SYSTEMET, OG FÅR LOV AT VENTE 1 TIME MERE ??? HVAD I ALVERDEN ER DET FOR NOGET PJAT ??? JEG FIK SGU IKKE 10 MINUTTER TIL AT KØBE BILLET, DET VAR SNARERE 1 MINUT ??? FULDSTÆNDIGT LATTERLIGT SYSTEM ??? GAD VIDE OM JEG I DET HELE TAGET FÅR EN GOD PLADS PÅ ET TIDSPUNKT ??? DET ER EDDERDÆLME DÅRLIGT LAVET DET HER ??? MANGE TAK FOR ELENDIG SERVICE KINO.DK!!!

Synes godt om
Stem op!
4
JegELSKERFilm picture
JegELSKERFilm
337 indlæg

Skal ses 13/12/12

02.12.2012 - 13:02

Efter skide to timer i kø, lykkedes det endelig at få billetter til HFR 3D versionen i Imperial. Havde håbet på at komme til midnatspremieren, men jeg var åbenbart ikke hurtig nok.
Men det bliver så torsdag på række 24 i stedet, næsten i midten, så jeg klager ikke. Så må jeg bare vente et par dage mere end først antaget. Men det går sgu nok.

Jeg glæder mig sindssygt til at se filmen samt at se det nye format!

Synes godt om
Stem op!
1
Ash picture
Ash
120 indlæg

Din kommentar

Glemt‌ adgangskode?
Connect
Sign in using Facebook
Har du ikke en profil?
Opret Profil
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse

Brugernes top 10

Anmeldernes top 10