Bond-baben og de skøre riddere

Gemma Arterton slår pjalterne sammen med Monty Python
Arterton som kvindelige agent i Quantum of Solace.
(© Disney)

Monty Python-drengene annoncerede i starten af 2012, at de ville lave en ny film, 'Absolutely Anything'. Og den store gensynsfest har nu fået tilføjet ungt blod i form af Gemma Aterton, der var Bond-babe i Quantum of Solace.

Komiker-gruppen er for længst opløst, og det er små 30 år siden, de sammen var filmaktuelle med The Meaning of Life. Og på trods af flere forsøg på en gensynsfilm, ser det først nu ud til at lykkes.

Arterton er med i filmen, men det er endnu uvist hvilken rolle, det drejer sig om. 'Absolutely Anything' skal handle om en lærer, som opdager, at han har fået særlige kræfter og - jf. titlen - kan gøre absolut alting. Men som vi ved fra Bruce den almægtige, er sådanne kræfter svære at håndtere.

Monty Python-medlemmerne selv skal lægge stemmer til filmen, og if. en The Guardian-artikel fra januar, er der tale om en sci-fi-farce, hvor de skal spille de aliens, som giver den stakkels lærer de enorme kræfter.   

John CleeseTerry Gilliam og Michael Palin får her selskab af Robin Williams.

Udover Gemma Arterton har tilsvarende unge Benedict Cumberbatch også meldt sig under fanerne. Han er lige nu et hit i BBC's modernisering af Sherlock Holmes, og if. IMDb.com spiller han både dragen Smaug og ærkeskurken Sauron i anden del af Hobbitten.

The Meaning of LifeLife of Brian og 'Monty Python og de skøre riddere' er alle instrueret af Terry Jones, som også skal instruere ’Absolutely Anything’.