Manuskriptforfatter til 'Fifty Shades of Grey' på plads

Succes-romanen filmatiseres
Den erotiske bestseller-trilogi 'Fifty Shades'
(© Rosinante & Co)

E. L. James, forfatteren til bestseller-trilogien 'Fifty Shades', afslørede i går via Twitter, hvem der skal skrive manuskriptet til filmatiseringen af den første bog.

Valget faldt på Kelly Marcel, der foruden at lægge ord i munden på Tom Hanks og Emma Thompson i det kommende drama 'Saving Mr. Banks' også var manuskriptforfatter til science fiction-TV-serien 'Terra Nova'.

Fifty Shades-trilogien, der har solgt over 30 millioner kopier verden over, fortæller historien om en glødende kærlighedsaffære mellem den litteraturstuderende Anastasia Steele og den unge iværksætter og milliardær Christian Grey, der har en forkærlighed for bondage og sadomasochisme.

Universal og Focus købte i marts filmrettighederne til trilogien for 5 millioner dollars, og nu mangler de bare at finde en instruktør og et par hovedrolleindehavere, der kan fange nuancerne i den komplicerede kærlighedshistorie.

Fansider og magasiner bugner med lister over mulige navne til de sexede hovedroller. Emma Watson, Amanda SeyfriedIan Somerhalder og Matt Bomer fra TV-serien ’White Collar’ er hyppige bud, men hvem kunne du tænke dig at se i rollerne som S&M-parret?