'Justice League' går i luften

Vil konkurrere mod 'The Avengers 2'
Superman, Batman og Wonder Woman er klar til 2015
(© DC Comics)

Der har længe været spekulationer om, hvorvidt DC Comics' superheltegruppe, Justice League, skulle have sin egen film. Nu ser det endelig ud til, at der er hold i disse rygter.

Warner Bros. planlægger starte optagelserne til filmen næste år, så 'Justice League' kan få premiere i 2015. Filmen vil derfor direkte udfordre The Avengers 2, der får dansk premiere den 30. april 2015.

Will Beall arbejder på højtryk på et manuskript til projektet, men der mangler stadig en instruktør. Ben Affleck, Christopher Nolan og Wachowski-søskende har alle været på tale, men deres involvering er siden blevet afkræftet.

Warners tidsplan gør sandsynligvis, at film om de enkelte Justice League-helte næppe vil have premiere inden filmen (undtagen Superman: Man of Steel, naturligvis), men at de i stedet vil følge bagefter.

En af årsagerne til The Avengers' succes i biograferne skal findes i netop disse opbyggende film om de enkelte helte (Captain America, Thor, Iron Man og The Incredible Hulk), så spørgsmålet er, om Justice League formår at blive en kompetent konkurrent til 'The Avengers 2'.

Batman og Superman kender de fleste i forvejen, men hvad med Aquaman, Martian Manhunter eller Hawkman? Er det et problem, at der ikke kommer film, som introducerer heltene i Justice League?