Hvor vil 'Hobbitten - del 1' slutte?

- og giver den nye plakat et hint?
Band of Brothers...
(© MGM)

For tiden skorter det ikke på nye billede og plakater fra ’Hobbiten: En uventet rejse’. Nu er der kommet fem nye plakater, og den ene kan måske fortælle noget om, hvornår den første film slutter.

De fire horisontale bannere cementerer de forskellige tonearter, man kan forvente fra rendyrket komedie til episke rejser over (og igennem) bjerge, imens den argentinske plakat i det traditionelle format sender mere dystre signaler.

Sidstnævnte fortæller også en smule om, hvor meget af bogen der inkluderes i trilogiens første film, og hvis man intet kender til historien, er de næste afsnit i princippet en spoiler.

Hvorom alting er, har traileren allerede afsløret, at Bilbo naturligvis drager ud på en rejse med Gandalf og 13 dværge; at Bilbo møder Gollum dybt inde i et bjerg; at følgeskabet når ud på den anden side for at blive angrebet af de ulvelignende "wargs" øst for Misty Mountains.

Her kunne ’En uventet rejse’ i princippet være sluttet med en cliffhanger, men med plakatens præsentation af de store ørne vil opholdet på den såkaldte ”carrock” ganske sikkert være inkluderet i filmen.

I så fald kan man lige så godt tage besøget hos Beorn med, så man får muligheden for at slutte den første film, hvor Gandalf forlader selskabet på kanten af skoven Mirkwood med et rungende ”Do not leave the path!”. Med andre ord en ganske dyster afslutning.

Alt er naturligvis gisninger, og diverse fan-fora har sikkert skrevet mangt og meget om emnet, men noget skal man jo bruge tiden på, ind til Hobbitten: En uventet rejse får premiere den 12. december.

Hvor tror/håber du, at første del af trilogien slutter?

Hobbitten - del 1
Hobbitten - del 1
Hobbitten - del 1
Hobbitten - del 1
Hobbitten - del 1