Viggo Mortensen på tale til rolle i 'Thor: The Dark World'

Skal dansk-amerikaneren spille Dr. Strange?
Viggo Mortensen som Freud i 'A Dangerous Method'
(© Scanbox)

Marvels nye kuld af superheltefilm har sat gang i rygtebørsen. Mads Mikkelsen har tidligere været på tale til en rolle i efterfølgeren til Thor (2011), men han droppede ud pga. en kalenderkonflikt med TV-serien `'Hannibal'.

Nu er dansk-amerikaneren Viggo Mortensen (Ringenes Herre) på tale til en rolle i 'Thor: The Dark World'. Om det bliver en cameo eller en egentlig birolle i filmen, er der ingen forlydender om, men rygtet går på, at han skal optræde som Dr. Strange i filmen.

Dr. Strange er en superhelt med magiske kræfter. Hans alter ego er Stephen Strange, en dygtig og arrogant hjernekirurg, som bliver udsat for et biluheld og mister evnen til at udføre sit arbejde.

Han ender efterhånden i hjemløshed, og i et desperat forsøg på at genvinde det tabte opsøger han en eneboer i Himalaya, som oplærer ham i trolddomskunst.

Rygtet om Viggo Mortensens involvering i 'Thor: The Dark World' kommer fra en Twitter-opdatering foretaget af Marvel-insideren Roger Wardell. 

Tidligere har han skrevet om, at superhelten Falcon skal optræde i Captain America: The Winter Soldier, og at Sebastian Stan vender tilbage som Bucky Barns, alias Winter Soldier, i samme film.

Disse rygter er siden blevet bekræftet, så Wardell må anses for at være en troværdig kilde.

Thor: The Dark World får dansk premiere den 7. november 2013.

Dr. Strange