'Gangster Squad' skal filmes om

Sløjfer scene pga. Colorado-tragedie
Maskingeværer trænger sig igennem biograflærredet
(© Warner Bros.)

Efter tragedien i Aurora, Colorado natten til fredag, hvor en mand åbnede ild mod publikum under en forestilling af The Dark Knight Rises, er hele filmindustrien mærket.

Warner Bros. har lige trukket deres anden trailer til filmen 'Gangster Squad' tilbage på baggrund af en scene, hvor en gruppe gangstere skyder løs mod publikum i en biografsal fra den anden side af lærredet.

Scenen er dog stadig at finde i den første trailer, men filmselskabet mener ikke, det er passende at sende en trailer indeholdende scenen ud så tæt på den nærliggende tragedie. De vil nu overveje, om scenen helt skal skæres fra filmen, eller om de skal ind og tage nogle scener om.

At scener bliver klippet ud af film i lyset af nationale tragedier, er set før. Kort før angrebet på World Trade Center den 11. september 2001 havde Columbia Pictures netop udsendt en trailer til Spider-Man, der fanger skurke i sit spind mellem de to tårne. Traileren blev trukket tilbage efter tragedien, men er stadig at finde på YouTube. Se den nedenfor.

Gangster Squad er planlagt til amerikansk biografpremiere allerede den 7. september, så filmselskabet har travlt, hvis de både skal nå at filme scener om og overholde premieredatoen. Der er dansk premiere den 11. oktober.