Pattinson: 'Breaking Dawn - del 2' bliver komisk

Edward Cullen om den sidste Twilight-film
Bliver 'Breaking Dawn - del 2' en komedie?
(© Summit Entertainment)

Robert Pattinson var på Cannes filmfestival for at promovere sin nye film Cosmopolis af David Cronenberg. Under festivalen, der sluttede i søndags, blev han spurgt om sit syn på den afsluttende del af Twilight-sagaen, 'Breaking Dawn - del 2'.

Pattinson, der spiller vampyren Edward Cullen, fortæller, at filmen lige så godt kunne foregå på Mars:

"Denne film er så sær, at den næsten bliver komisk," siger Pattinson og fortsætter: "Nu hvor Bella ikke længere er menneske, er de bare på Mars nu. Alle i den er bindegale."

Tager filmens hovedrolle pludselig afstand fra det overnaturlige univers? Ikke rigtigt, for Pattinson understreger, at han glæder sig til at se filmen, da den er ret anderledes fra de første fire i serien. Det viser de nye plakater blandt andet:

"Selv plakaterne. Jeg så lige plakaterne den anden dag... pludselig er der et anderledes look. Alle vores plakater har været præcist de samme frem til denne sidste film. Det er skørt. Jeg synes faktisk om dem."

Komedie eller ej, 'The Twilight Saga: Breaking Dawn - del 2' bliver enden på en ekstremt populær filmserie, der tilsammen har indtjent 2,5 mia. dollars på verdensplan.

The Twilight Saga: Breaking Dawn - del 2 får premiere den 15. november.