Arnold glæder sig til trillinger

Schwarzenegger om 'Twins 2'
Arnie smiler fra øre til øre ved tanken om 'Triplets'
(© Universal Pictures)

I sidste uge kom det frem, at den elskværdige 80er-komedie 'Twins' (1988), hvori det umage par Arnold Schwarzenegger og Danny DeVito spiller tvillinger, får en efterfølger.

I en sequel til en film om uens tvillinger, virker det logisk, at man tilføjer en bror, der skiller sig endnu mere ud, så komikken bevares.

Det er netop, hvad der er sket, idet Eddie Murphy er blevet rygtet som den tredje bror i efterfølgeren, der højst sandsynligt får titlen 'Triplets'.

Nu taler Arnold ud om sine forventninger og entusiasme omkring at falde tilbage til sin gamle 80er-rolle efter en turbulent tid som politiker og en skandaleramt skilsmisse.

Schwarzenegger er helt oppe at køre over ideen om 'Triplets':

"Jeg kan se plakaten for mig," siger han og tilføjer, "et banner med et billede af os tre, hvor der står 'De har fundet endnu en!' og 'Kun deres mor kan se forskel på dem!'. Jeg ville gøre det på sekundet. Se dét er underholdning. Så udkommer man med sådan en film omkring juletid, og så er den hjemme."

Selvom Arnold strategisk har sat en premieredato ved juletid, forlyder det ikke i hvilket år. Men vi glæder os lige så meget som dig, Arnold.