Ny Robert Pattinson-trailer

Se Twilight-stjernen som kvindeudnytter
Robert sammen med Uma Thurman
(© Scanbox)

Opdateret: 'Bel Ami' er nu tilbage på premierekalenderen og forventes at komme til august 2012.

------------------------------------------------------------------------------------

I tiden mellem Remember Me og Water for Elephants indspillede Robert Pattinson en filmatisering af Guy de Maupassants roman, Bel Ami.

Heri spiller Twilight-stjernen den unge Georges Duroy, der manipulerer sig til tops i Paris ved at forføre velhavende ældre kvinder såsom Christina Ricci, Uma Thurman og Kristin Scott Thomas.

Bel Ami forventes desværre ikke at komme i dansk biografdistribution, men da kino.dk interviewede Pattinson sidste år, havde han dette at sige om filmen:

Hvad arbejder du på nu?
En film der hedder ’Bel Ami’ med Uma Thurman, Kristin Scott Thomas og Christina Ricci. Den handler om en ung mand, der stiger i samfundet ved at gå i seng med en masse ældre kvinder.

Er det svært med alle de sexscener?
Det er ret svært. Der er virkelig mange sexscener i den her film. Jeg kræver ret meget af mig selv i den her, og med mange forskellige mennesker ...

Lyder som et hårdt job ...
Ja (griner). Jeg er gift med Uma, og hun bruger sex som et våben, da min karakter bogstaveligt talt tænker som et dyr. Hvis sexscenerne med Uma bliver som i manuskriptet, er de faktisk ret foruroligende.

Du kommer til at skræmme dine Twilight-fans væk!
Ja, og filmen får helt sikkert højeste censur, så det bliver spændende. Jeg prøver at lave anderledes ting. Jeg ser også komplet anderledes og ældre ud heri - med en hud der er arret af solen.

Hvordan er det at arbejde med så store stjerner?
Det er for vildt. Man tvinges til at lære hurtigt, når man ser de andres præstationer. Kristin Scott Thomas ville vinde priser, hvis hun lavede en scene uden at have en eneste tanke i hovedet. Jeg sidder derimod og prøver desperat at skabe en mindelsesværdig performance.

Tilbage til Twilight Temasitet