Cookie- og Privatlivspolitik
Krimi-bestseller filmatiseres

Krimi-bestseller filmatiseres

Lars Keplers roman går til filmen

Stem op!
0
Stem ned!
-2
(reset)

’Hypnotisøren’ er én af Skandinaviens største krimisucceser siden Stieg Larssons Milliennium-trilogi, og nu filmatiseres romanen af Lasse Hallström.

Finske Tobias Zilliacus har fået rollen som kriminalkommissær Joona Linna, Mikael Persbrandt (Hævnen) skal spille hypnotisøren Dr. Erik Maria Bark imens Lena Olin (Chocolat, Remember Me) er Barks hustru, Fru Simone.

Krimien bliver Lasse Hallströms første svenske film i 23 år efter en lang række Hollywood-succeser som 'What's Eating Gilbert Grape', 'Æblemostreglementet' og Dear John.

Keplers roman (forfatternavnet dækker over ægteparret Alexander og Alexandra Coelho Ahndoril) fortæller den voldsomme historie om et vidne, der har overlevet en familiemassakre, og som må hypnotiseres i forsøget på at finde morderen.

’Hypnotisøren’ forventes at få biografpremiere i efteråret 2012.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

Dorthea

Jeg kan ikke helt sætte mig ind i at det er den næste store Stieg Larsson. Jeg startede på bogen og måtte opgive fordi den simpelthen var elendigt skrevet, det var som at læse en stil fra folkeskolen!!! det kan godt være det er en god historie og et godt plot, men så langt kom jeg aldrig. Jeg læser mange bøger og især mange krimier så det er skam ikke fordi jeg er for "højkulturel" Det skal bare være noget der flyder godt og det gjorde den her altså ikke!!
Bedre held med filmen. Jeg er bestemt ikke afvisende overfor ideen, ser endda lidt frem til den, for det kan da kun blive bedre. og så er det jo Lasse :)

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jimmy

Jeg ELSKER Jurassic Park/World serien!!
Og jeg kan slet ikke vente, tror at det her klip er stilhed før stormen!

7 timer siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Rasmus,
Tak for din kommentar. Men i kraft af, at det er en filmHØJskole, så vil man kunne bo på stedet i den periode, man er der.

9 timer siden
Jacob

Jeg ser frem til mere brug af animatronics fremfor CGI, som efter min mening fyldte for meget i den første, hvilket instruktøren af ‘Fallen Kingdom

13 timer siden
Rasmus/Musen

Ja tænk lige over det: Dinosaurusser, som er nuttede. Hvem kunne ikke lige ønske sig det, som sit kæledyr?

17 timer siden
Rasmus/Musen

Der er fantastisk, når der kommer flere film-fritidsskoler til her i Danmark. Dem må man bestemt sige, at der er brug for flere af i landet.

17 timer siden

Aktive debatter