Brugeranmeldelse: "Sikke et blodbad!"

Kino.dk inviterede brugere til anmeldervisning på 'Immortals'
"Ikke for sarte sjæle" agvarer mange
(© Relativity Media)

Ugens premiereaktuelle 3D-actioneventyr Immortals byder på episke kampe mellem guderne, en ugudelige konge (Mickey Rourke) og en gudsbenådet helt (Henry Cavill).

Vi inviterede de flittigste og bedste brugeranmeldere på kino.dk (i nærheden af København) til en eksklusiv visning, så de kunne sniganmelde filmen.

Brugernes dom spænder fra to til seks stjerner og begrundes med så forskellige prædikater som "mesterværk" og "ufrivilligt morsom". Alle var dog enige i, at 'Immortals' er imponerende flot rent visuelt.

Vi bringer her et uddrag. Alle anmeldelserne kan ses i deres fulde længde under filmens profil.

Line: 6 stjerner
”Wow, siger jeg jer. Det var som et kunstværk, hver eneste scene, fyldt med en lang række billedmæssige kunstværker. Virkelig imponerende!”

Jon: 5 stjerner
”Fedt action eventyr! God historie, græsk mytologi og masser af action er en fantastisk cocktail.”

Maria:
”Blod i 3D er meget visuelt! Alt i alt en god film, men havde der været mindre blod, havde jeg syntes endnu bedre om den.”

Nicolai:
”3D effekterne i filmen var sublime og noget af det bedste, jeg har set i et stykke tid.”

Celine:
”Alt i alt synes jeg det er den bedste film jeg har set i denne genre.”

Gubbidx:
”Jeg må sige at effekterne i denne film er ualmindeligt godt lavet. Der er ikke et kedeligt øjeblik i den film. Dertil skal det så også siges at den ikke er for sarte sjæle.”

jojo-1-0-1:
”Immortals er et kunstnerisk mesterværk, så er det sagt!”

Mikkel:
”Det er en must see film!”

Omar:
”Det vildeste jeg har set!”

J. Rico: 4 stjerner
”Helte og guder får kamp til stregen i dette brag af endnu et action eventyr fra den græske mytologi.”

Modesty: 4 stjerner
”Splat og blod blev i den grad udpenslet, men på en måde var det ikke kvalmegrænsende. Der var dog et par scener som var specielt nasty (flere mænd ved hvad jeg taler om) og et specifikt toturinstrument fik det til at vende sig i maven. Er filmen underholdende? Ja, bestemt.”

Crulie: 4 stjerner
”Alt i alt, god underholdning. Gå ikke ind og se den for historiens skyld, men for at få 1 time og 40 minutters rigtige drengerøvs-action!”

Malte Harhorn: 2 stjerner
”Der er enkelte flotte kampscener, men de vejer dog ikke op for det lavsige plot og den generelt lave standard af historiefortælling.”

Mikrolous: 3 stjerner
"Der er ikke rigtig nogen rød tråd igennem filmen - i så faldt er den blevet klippet i smadder og ligger ti forskellige steder her på kloden. Dog skal det siges, at effekterne jo var i top... Sikke en blodbad!”

Alex the movieaddict: 3 stjerner
”Forbered dig på et voldsorgie uden lige i "Troy møder 300-light”. Fik dog, hvad jeg kom for: hoveder der rullede (i bogstavligste forstand), kroppe der blev splittet på alle leder og kanter - altså et voldsorgie uden lige, og ikke på den klamme måde.”

Alaixa: 3 stjerner
”Hvis man godt kan lide krigsfilm eller visuelt flotte film, bør den gives en chance.”

Rasmus: 2 stjerner
”Endnu en film, hvor alle de gode er supermodeller, enten med god sixpack eller svulmenende kavalérgang. Make-up artisterne i det gamle Grækenland, de kunne sateme deres kram! Men tøj designerne må vist have haft en lille skid på.”

Kasper: 3 stjerner
”Jeg havde desværre for store forventninger til filmen da den på forhånd var målt op imod ’Troja’ og ’300’. Jeg synes aldrig at filmen blev totalt fængende og skuffer dermed. Ja bevares der var seje kampscener.”

Mr. Blonde: 2 stjerner
”Instruktøren Tarsem har jo bl.a. lavet eventyrværket ’The Fall’, som jeg synes er utroligt god. Immortals er i modsætning til ’The Fall’ dog dybt uoriginal, og fuld af klicheer fra alle de andre store krigsfilm.”

Bladt: 3 stjerner
”Havde på forhånd sagt til mig selv at jeg nok ikke skulle forvente en specielt velskrevet historie, men at jeg til gengæld ville få en masse action og specieleffects. Det blev præcis som jeg havde forventet.”

Jeff: 2 stjerner
“This movie looks great! It has a wonderful style and is visually very nice. The fight scenes are also very good, and the use of slow-motion in these scenes is excellent. Those are the only good points in this movie.”