Breaking Dawn: Fire udfordrende scener

ADVARSEL - indeholder spoilers!
Forsiden fra Stephenie Meyers bog
(© Nordisk Film)

Har man ikke har læst 'Breaking Dawn' på bog, indeholder denne nyhed spoilers.

Vi er nemlig nysgerrige efter at vide, hvilke scener fra bogen I går rundt og ser mest frem til? Samt om vi er de eneste, der kan se udfordringer ved at filmatisere Breaking Dawn?

I denne anledning præsenterer vi her fire yderst centrale scener, man kan både frygte og se frem til. 

Brylluppet
Vi ved ud fra traileren, at det længeventede bryllup mellem Edward Cullen og Bella Swan kommer til at fylde en god del af filmens første halvdel.

Men går luften ikke lidt ud af Twilight-ballonen, når først vampyren og menneskepigen har sværget hinanden troskab ”så længe de begge lever”?

Bryllupsnatten
Det første billede, der blev frigivet fra 'Breaking Dawn - del 1', var af Bellas hånd på en seng med en fjer. Kryptisk ville nogle sige, men fans genkender efterdønningerne fra en ualmindelig hed bryllupsnat.

Men hvor meget tør filmskaberne egentlig vise, og vil de mere ”alternative aspekter” ved akten være til at forstå for de uindviede?

Jacobs fortælling
Igen må Jacob Black gå en del igennem. Ikke alene gifter Bella sig med en vampyr, hun ender også med at bære dennes ”barn”. Derfor er det forståeligt, at en del af bogen foregår inde i Jacobs splittede sind.

Fedt for Team Jacob-fans, men vil Jacobs interne kamp og ulve-telepatien lykkes på det store lærred?

Reneesme fødes
Seriens mest grusomme scene. Bellas svangerskab ender med den blodige og på mange måder groteske fødsel af Renesmee.

For fans er scenen et absolut must, men for den almindelige biografgænger kan scenen blive en tand for grafisk… medmindre censuren får bugt med forlæggets brutalitet.

Er I enige i, at disse scener er centrale, men udfordrende? Og hvilke andre scener ser I mest frem til?

Tilbage til Twilight Temasite