Biler 2 - guide til karaktererne: del 3

Sidste del af vores Biler-guide
Bumle (eng. Mater) bliver viklet ind i spionage i 'Biler 2'
(© Disney Pictures)

De sidste to torsdage har vi præsenteret nogle af karaktererne fra 'Biler 2' i vores første og anden guide. I dag er tredje og sidste del af vores showroom klar.

 

Lynet McQueen

Navn: Lynet McQueen (Lightning McQueen)
Ny karakter? Nej
Kendetegn/historie: Biler-filmenes hovedperson og nu verdensstjerne efter at have vundet fire Piston Cups. I 'Biler 2' skal han deltage i det store Verdens Grand Prix, som foregår i Japan, Italien og England.

Bumle

Navn: Bumle (Mater)
Ny karakter? Nej
Kendetegn/historie: Bumle er Lynet McQueens bedste ven og en af de mest elskelige indbyggere i Radiator Springs. Bumle er kendetegnet ved hans gode humør, ærlighed og loyalalitet som ven. Da han skal følge McQueen til Verdens Grand Prixet, bliver han involveret i et spionplot.

Grem

Navn: Grem
Ny karakter? Ja
Kendetegn/historie: Rusten, gammel AMC Gremlin, der er blevet hyret af den onde Professor Z og nu skal sabotere Verdens Grand Prixet.

Jeff Corvette

Navn: Jeff Corvette
Ny karakter? Ja
Kendetegn/historie: En af de største nulevende amerikanske racerbiler med flere sejre end alle andre. Deltager selvfølgelig i Verdens Grand Prixet.

Max Schnell

Navn: Max Schnell
Ny karakter? Ja
Kendetegn/historie: Denne tyske racer startede som amatør, men blev opdaget af ejeren af et racerbilhold. Deltager ved Verdens Grand Prixet.

Sally

Navn: Sally
Ny karakter? Nej
Kendetegn/historie: Sally er en blå Porsche 911 Carrera og Lynet McQueens ægte kærlighed. Da han skal drage af sted til Verdens Grand Prixet, overtaler Sally ham til at tage sin ven Bumle med.

Miguel Camino

Navn: Miguel Camino
Ny karakter? Ja
Kendetegn/historie: Spaniens mest respekterede racerbil, der med flair, stil og hurtighed har fanget sit hjemlands opmærksomhed. Nu skal han deltage i Verdens Grand Prixet.

Shu Todoroki

Navn: Shu Todoroki
Ny karakter? Ja
Kendetegn/historie: Shu deltager i Verdens Grand Prixet for Japan og er en Le Motor Prototype.

Biler 2 har premiere i dag.