Btb nyhedsbrev - Harry Potter den 18. november

Btb nyhedsbrev primo oktober 2010
Harry Potter 7 vælter snart biograferne
(© Sandrew Metronome)

Den 18. november kommer ”Harry Potter og Dødsregalierne” til Danmark. Filmen serveres i 3D og er første del, hvor anden del kommer til sommer næste år.

Harry Potter er jo et filmbrand på lige fod med 007, Indiana Jones og nyklassikeren Twillight, hvilket vil afspejle sig i billetsalget, som helt sikkert bliver en af blockbusterne i 2010. Dette billetsalg vil (sandsynligvis) starte på Kino.dk ultimo oktober og få stor opmærksomhed fra alle de danske Harry Potter-fans (og der er mange).

Som annoncør er Harry Potter-filmen en helt speciel mulighed for at køre kampagne på Kino.dk. Dels fordi trafiktallene bliver løftet ganske betragteligt: Vi vil vurdere at Harry Potter-filmen isoleret set, bidrager med 10 % trafikvækst på kino.dk over ca. 30 dage, fra forsalgets start til 14 dage efter premieren.

Dels fordi brugerne hopper ind i Harry Potter-universet med begge ben. Harry Potter-målgruppen er ganske bred, men fælles for alle Harry Potter-fans er, at filmen er en uundgåelig event og deres involvering i film, skuespillere, etc. er meget intens. Det betyder derfor at alle Harry Potter-artikler, nyheder og brugerindlæg vil blive skamlæst, diskuteret og vurderet til hudløshed.

Annoncørerne kan med andre ord ramme rigtig mange, rigtig engagerede brugere på Kino.dk i november måned, som altså står i Harry Potters tegn.