Brugeranmeldelse: "Seks velfortjente Oscarnomineringer"

Kino.dk inviterede brugere til anmeldervisning på '127 Hours'
James Franco spiller hovedrollen i '127 Hours'
(© Twentieth Century Fox)
I dag har Danny Boyles '127 Hours' premiere. Filmen om en bjergbestiger, der kommer i en forfærdelig knibe.

Vi har nemlig inviteret de mest flittige og bedste brugeranmeldere på kino.dk (i nærheden af København) til en eksklusiv visning af filmen, for at de kunne skrive anmeldelser af den.

Stort set alle brugere er enige om, at filmen er en intens oplevelse, og nogle bruger endda superlativer som "fantastisk", "fremragende" og "fængslende".

Vi bringer her et uddrag. Alle anmeldelserne kan ses i deres fulde længde under filmens profil.

TwiKath, 6 ud af 6 stjerner:
"Jeg må ærligt indrømme, at jeg aldrig har set noget ligende - på den gode måde. Der var ikke et sekund, hvor jeg ikke sad og var helt opslugt af filmen, og dette giver helt klart plus point. (...) For at opsummere er '127 hours' helt igennem et fantastisk mesterværk, og jeg kan varmt anbefale den til andre. Jeg ved i hvertfald, at det ikke er sidste gang, jeg kommer til at se den film."

Frederikke, 6 ud af 6 stjerner:
"Det var med store tåre i øjnene, vi modtog slutningen. Den skal vi helt klart se igen. Sindssyg god film."

Sara Friis, 5 ud af 6 stjerner:
"Jeg må indrømme, efter at være blevet præsenteret for traileren havde jeg ikke de store forventninger til filmen. Det var nok bare 1½ time i selvskab med en klatretosse og nogle klipper. Men filmen er SÅ meget mere. Den spiller på alle tangenter, fra platte kommentarer til det klammeste jeg længe har set (og jeg er ellers dedikeret gyser/horror-fan)."

Trine Nørgaard, 5 ud af 6 stjerner:
"Jeg ville aldrig kalde denne film for en dramafilm. Den er så utrolig uhyggelig, at den nærmer sig til en gyser. Hvis man ikke kan tåle voldsomme scener, så er det nok ikke en film, som man bør se. Jeg har set tonsvis af gysere, zombiefilm og splattere, men dette er det mest frygtindgydende, som jeg nogen sinde har set."

Erik, 4 ud af 6 stjerner:
"Intens og brandflot film - James Franco spiller røven ud af bukserne! MEN ... filmen dækker et territorium, vi har set før."

Brian, 4 ud af 6 stjerner:
"Filmen kravler langsomt under huden og griber én, mens man tænker, hvad man selv ville have gjort. Man starter med at tænke at det er et ripoff af 'Buried'. Men den går meget længere og dybere, den viser også personen tanker og fantasier, klipper også over til andre scener så man ikke bare som i 'Buried' sidder og kikker på ham i kisten."

Cherrykiss, giver ikke stjerner:
"Men uanset hvor god en skuespiller James Franco er, ændrer det ikke ved, at det er lidt svært at holde geisten oppe, når han det meste af tiden snakker til et kamera.

I bund og grund en god film, men det er nok ikke en film jeg ville se igen, da det ikke er film hvor man sidder spændt og tænker hvad sker der - man har desværre fået af vide hvordan den ender, inden man har set den."