Cookie- og Privatlivspolitik
Første billeder fra 'Captain America: The First Avenger'

Første billeder fra 'Captain America: The First Avenger'

Se Chris Evans som superhelt

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)
I den kommende Captain America: The First Avenger spiller Chris Evans supersoldaten Steve Rogers, der bliver en heroisk frontfigur for det amerikanske militær.

Han bliver samtidig det første medlem af superhelte-holdet The Avengers - der i 2012 bliver til en spillefilm med bl.a. Iron Man (Robert Downey Jr.), Hulk (Mark Ruffalo), Black Widow (Scarlett Johansson), Hawkeye (Jeremy Renner), Thor (Chris Hemsworth) og Nick Fury (Samuel L. Jackson).

‘Captain America: The First Avenger’ får premiere den 21. juli 2011 og har også Hugo Weaving, Stanley Tucci og Tommy Lee Jones på rollelisten.

Her er de første billeder fra filmen og af superhelten, der får Superman til at ligne en bølle.


UIP

UIP

UIP

UIP

UIP

UIP

UIP

UIP

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

Charlieuser/904595

@Rasmus
Marvel har (efter at samtlige filmstudier har floppet deres helte op) skabt deres eget studie, nemlig Marvel studios. Nu prøver de så selv at lave film om figurene, for hvem kender Marvels figurer bedre end dem selv? Deres første film var Iron Man, derefter The Incredible Hulk, og sidst Iron Man 2. Marvel har en plan om at introducere deres helte i en række individuelle film som så skal lede op til en Avengers film næste år. Derfor foregår alle Marvels egne film i et samlet univers kaldet Marvel Cinematic Universe (MCU). Eftersom Fantastic Four er produceret af Fox kan de ikke optræde i MCU, derfor syntes Marvel at det var i orden at bruge Chris Evans igen.
Beklager den lange forklaring :P

@Mads
Bucky er i den grad med. Han bliver spillet af Sebastian Stan :P

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Martinuser/313883

Som folk har konstateret var cap's skjold originalt skjold-formet, men jeg er mere end sikker på at vi også får det runde skjold at se, pga de easter eggs der var i Iron man 1 og 2. Se link

http://www.youtube.com/watch?v=FIVeuYqjMlk

Desuden har der også været nogle udkast til cap's kostume (det rigtige, ikke den der krigs jakke)

http://www.comicbookbin.com/Captain_America_The_First_Avenger_Costume_Co...

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Rasmus

Jeg synes den ser super nice ud og jeg glæder mig til at se den. Der er dog en ting der undre mig lidt. Chris Evans har tidligere spillet Human Torch, fra Fantastic 4, og da han også er en del af the Avengers undre det mig en hel del at de ikke har fundet en ny.
Med hensyn til årstal så kan jeg godt se ud fra billederne at de rent tekniske ting ikke ser ud til at passe til 40'erne, men hvis man kigger på tøjet ser det nu ud til at passe meget godt.
Så alt i alt. Jeg glæder mig til at se hvordan den bliver:)

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Madsuser/199630

det eneste vigtige spørgsmål om filmen er: er Bucky, Captain Americas sidekick, med? for hvis han ikke er har de jo fejlet

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Steen

Jeg ser nu at min elsket dragt er inden under, Undskyld mit opgylp, jeg tar ordne i mig igen!!!!!!!

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Steen

Om Captain Americas skjold, var skjoldformet eller rundt, er enlig lige meget, men jeg gik på google og søgte i billeder, der var næsten alle billeder med rundt skjold så søgte jeg på ordet "Captain Americas 1940" og der er skjoldet som på billet, så ja hvorfor ikke lad det vare sådan som de har gjort, og som Christian siger er det en god start! og så kan man jo give ham et rundt skjold i en film nr to, og der ved følge historien, men jeg har et andet problem med ham, dragten! superman, badman, spiderman, og jeg kunne forsætte! har alle dragter der er meget lige dem vi kender fra vores elsket tegneserier, men Captain Americas liner jo en krigsveteran fra vietnam, hvor er den smukke dragt? det var fedt da han var klæt i den, som om det var en del af et Amerikansk flag han hade på, det var jo det der gjore ham til en helt vi kunne lig at se på, det her ny dragt (og det kan man jo ikke en gang kalde den for en dragt, det er jo nærmer bare tøj) det virker som..... undskyld mig! som provoganta for USA, og ikke en superheld man kan nyde, for den han er, undskyld! jeg syntes bare det giver et forkert sinal.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Jacobuser/834948

Til den kære Henrik: Du fejler, for dem, som har læst tegneserien vil vide, at Captain Americas skjold oprindeligt var trekantet, meget lig det Chris Evans bærer på ryggen på billedet.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Christianuser/437626

@Henrik: Captain America's oprindelig skjold var faktisk "skjoldformet" som set i Captain America #1 fra 1940, men allerede i nr. 2 får han det ikoniske runde skjold som vi alle kender. Så det er vel fair nok at starte filmen ud med at vise det oprindelige skjold og så eftefølgende gi' ham det "rigtige" (som han så kan kaste med )

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)
Henrikuser/745333

dem der har læst tegneserien vil vide,at hans skjold er rundt !

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)
Nicoleuser/11200

det er vildt god stil det der!!!!

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rasmus/Musen

Endelig kommer det første kig på efterfølgeren til Den Helt Utrolige film med De Helt Utrolige superhelte, som er ingen ringere end: De Utrolige!

12 minutter siden
Mikkel Poulsen

Endelig udkommer den længe ventede efterfølger fra 2004.

1 time siden
Henriette69

Men en tv- serie vil jo så heller ikke være en genindspilning af filmene.
Synes jeres overskrift en temmelig misvisende....

2 timer siden
Henriette69

Kan du ikke nøjes med at tale på egne vegne.... ??

2 timer siden
Elias
Lel

Håber på det bedste. Intetsigende trailer, men den skal stadig ses.

18 timer siden

Aktive debatter