Brugerne anmelder 'Unstoppable'

Kino.dk inviterede brugere til anmeldervisning
Mænd versus tog
(© Twentieth Century Fox)
Actionfilmen 'Unstoppable’ får dansk premiere i dag, den 11. november, men allerede i dag har flere brugere anmeldt filmen på kino.dk.

Det skyldes, at de mest flittige og dygtige anmeldere på kino.dk (i nærheden af København), blev inviteret til en særvisning for at give deres uforbeholdne mening om filmen til kende.

Vi bringer her et uddrag. Alle anmeldelserne kan ses i deres fulde længde under filmens profil.

Lars: 5 stjerner
”Der sker noget i denne film fra start til slut. Jeg vil anbefale, at du går ind og ser den, og lader dig underholde”.

Omar: 4 stjerner
”Jeg vil give den 4 ud af 6 stjerner, hovedsageligt pga. skuespillets niveau, gode action-scener og intensitet gennem meget af filmen. Så alt i alt en spændende nok film”.

Eric Køie: 4 stjerner
"Det er en ikke storladen eller vidtløftig beretning, vi er vidne til her, men som en direkte, effektiv og medrivende genrefilm er "Unstoppable" bestemt en fornøjelse. Dette er et togsæt, som man gerne vil lege med".

Alex the Movieaddict: 4 stjerner
”Handlingen er måske ikke særlig original, men krydret med troværdige skuespillere er det pludselig en sprængfarlig cocktail (…) Det er en film, det virkelig kan betale sig at se i biografen - når du mærker togets buldren ryste i sædet, og skinnerne hviner, bliver det hele mere virkeligt og skræmmende, og en klassisk katastrofefilm er skabt”.

Dennis: 3 stjerner
”De har gjort meget ud af at få toget til at virke så voldsomt som muligt, hvilket de klarer godt med lydeffekter og hurtige kamera bevægelser samt mange forskellige vinkler. Dette er også en nødvendighed hvis du spørger mig, for som sådan skal der en del til for de fleste, for at få et tog til at virke spændende at kigge på i længere tid, specielt da filmen ikke er bygget op som en typisk action film, med en masse eksplosioner og vilde stunts, som "Speed", "Die Hard" osv.. Vil nærmere kalde filmen en spændingsfilm end en action”.