Brugerne anmelder 'The Town'

Kino.dk inviterede brugere til anmeldervisning
Jon Hamm i 'The Town'
(© Sandrew Metronome)

Thrilleren 'The Town’ havde dansk premiere i går, den 28. oktober, men allerede før det havde flere brugere anmeldt filmen på kino.dk.

Det skyldes, at de mest flittige og dygtige anmeldere på kino.dk (i nærheden af København), blev inviteret til en særvisning for at give deres uforbeholdne mening om filmen til kende.

Vi bringer her et uddrag. Alle anmeldelserne kan ses i deres fulde længde under filmens profil.

Rasmus: Jeg blev meget positivt overrasket (6 stjerner)
Denne film har det hele! En god historie, gode skuespillere, action, drama og spænding. Er normalt ikke den store fan af Ben Affleck. Men jeg er overbevidst. Klart en af de bedste film i år. Alle pengene værd.

Simon: 'The Departed' møder 'Heat' (5 stjerner)
Okay godt nok er ’The Town’ ikke lige så god som de to øverste film, men Selvom Ben Affleck ikke gør noget nyt, så virker filmen bare. Det gør hvad den skal. Den underholder (…) med en fremragende Jeremy Renner, som skulle have en oscar nomination for hans præstation,

Pernille: Ganske udmærket film (4 stjerner)
Filmen forløber sig med et tilpas tempo hele vejen igennem. Den har en rolig start, får nogle hidsige scener med bankrøverier osv., og har samtidig både kærligheds- og dramascener. Den har faktisk det hele, og er en film for.. ja, stort set alle.

Trine: En dejlig oplevelse (3 stjerner)
Filmens første halvdel sagde mig ikke så meget - den brugte god tid på at fortælle baggrunden bag personerne, og historien virkede lidt tung. Det slog mig dog meget voldsomt, at Ben Affleck spillede så godt, som han gjorde. Anden del af filmen, kom der rigtig fart over feltet, og filmen blev spændende.

Brian: Rigtig god film
Den minder meget og klassikeren 'Heat', så hvis man kan lide Heat så kan man også lide denne film, jeg vil dog endda påstå, at den overgår 'Heat' på nogen områder, da men lærer personerne bedre at kende. Der er også forrygende action, spænding, krimi og endda en kærlighedshistorie.

Laurits: Gik langt over mine forventninger!
Jeg må indrømme, jeg havde en forventning om en halvdårlig og triviel action film.. men heldigvis blev jeg overrasket og fanget af filmens mange hæsblæsende og hjertebankende scener!