Brugerne anmelder 'Buried'

”Vær advaret på forhånd: Efter halvanden time er det DIG der ligger i kisten!"
Scanbox og kino.dk begravede brugerne levende med Ryan Reynolds
(© Scanbox)
I Buried bliver Ryan Reynolds levende begravet.

Filmen med den unikke handling har dansk premiere den 7. oktober, men allerede nu har flere brugere anmeldt filmen på kino.dk.

Det skyldes, at vi i samarbejde med Scanbox inviterede brugerne ind til en forpremiere, med den intention, at høre publikums mening.

Vi bad de heldige brugere give deres uforbeholdne mening om filmen til kende, og bringer her et uddrag. Alle anmeldelserne kan ses i deres fulde længde under filmens profil.

Et primært begejstret publikum
Af de mange anmeldelser er størstedelen yderst positive.

Filmen beskrives med ord som: Intens, syret, genial, klaustrofobisk, spændende, skræmmende, anderledes, fængslende, underholdende, effektfuld, brilliant, fremragende og et must-see af en mavepuster.

Publikum fremhæver følelsen af selv at være begravet levende og kalder filmen for:
”En oplevelse udover det sædvanlige, som man ikke bør snyde sig selv for”, ”enkel på den gode måde” samt en ”film man vil huske og som gør indtryk.”

Især Ryan Reynolds får roser med på vejen med følgende citater:
”Ryan Reynolds gør det troværdigt og må blive en af de helt store”, ”det er en absolut pragtpræstation af Ryan Reynolds, som er i stand til at bære filmen hele vejen,” samt ”Ryan Reynolds spiller rollen som Paul Conroy fuldstændig fænomenalt – og hvis han ikke nomineres til en Oscar, så er der absolut ingen retfærdighed til.”

Få var skuffede
Nogle af brugere er dog skuffede over filmen.

Begrundelserne lyder:
”Det kan godt blive kedeligt i længden”, ”hvis man er til actionfilm, så er dette ikke den, man skal se”, samt ”til trods for Ryan Reynolds gode præstation, så synes jeg, at historien er for tynd ... Jeg fik i hvert fald ikke rigtig noget ud af at se filmen.”

En enkelt mener, at filmen er for kunstnerisk, mens en anden føler, at ”Hollywood tager overhånd i filmen” og at historien bliver forudsigelig.

Men hvad synes du? Se filmen den 7. oktober og døm selv!