"Jeg voksede op dobbelt så hurtigt"

Interview med Jaden Smith - se om dine spørgsmål kom med
Jaden lærte at gå i split af Jackie Chan
(© Sony Pictures)
 For to uger siden spurgte vi kino.dk's brugere, hvad de ville spørge Jaden Smith fra The Karate Kid om. Vi fik mange gode bud - se om dit kom med.

Kino.dk var i Oslo for at tale med holdet bag filmen, bl.a. Jaden, og her fortalte han om det hårde træningsprogram, arbejdet med Jackie Chan og skrigende piger.

Jaden Smiths forældre, Will Smith og Jada Pinkett Smith, er producenter på filmen. Derfor var det første spørgsmål, hvordan det var at arbejde så tæt sammen med familien:

"Det var interessant... Det var hårdt, fordi jeg trænede meget, og det var lange dage, der strækkede sig forbi det punkt, hvor jeg burde holde op med at arbejde. Men jeg går ud fra, at det var cool at være derude sammen med dem - en smule."

Hvad er fordelene og ulemperne ved at være kendt?
"Fordelene er, at man får lov til at rejse verden rundt, og man får mange fans. Og så at man får lov til at hænge ud med Jackie Chan. Det er de færreste, der får lov til det, og de, der forsøger at hænge ud med Jackie Chan, uden han ønsker det, ender på hospitalet.

Men samtidig er det lidt belastende, at alle genkender én. Nogle gange sneg min far og jeg os ud uden bodyguards. Men uanset hvor meget, man prøver at gemme sig sig, kan man ikke skjule min fars ører"


Hvordan er dit forhold til Justin Bieber?
"Justin og jeg er blevet gode venner. Jeg vil bestemt lave noget med ham igen - enten det er film eller musik."

Hvem af jer ville vinde i en kung fu-dyst?
"Jeg ville aldrig udfordre ham, fordi han har en kæmpestor bodyguard. Han kunne banke Hulk!"

Hvilken er din yndlingsfilm med Will Smith?
"Jeg tror, det er 'I Am Legend'"

Jaden Smith til gallapremiere på 'The Karate Kid' i Oslo
Jaden ved gallapremieren i Oslo © kino.dk

Får du meget opmærksomhed fra piger?
"Ja, jeg gør. Jeg går ud fra, at det er cool, men nogle gange er det ikke. For eksempel når jeg er på date med en pige, så kommer der en anden pige ind og råber: 'Åh, Jaden, jeg elsker dig!' Så siger jeg: 'Schyyyy!'."

Var det hårdt at træne til rollen?
"Jeg tror, at jeg voksede op dobbelt så hurtigt, som jeg skulle, mens jeg var i Kina. Jeg trænede i min frokostpause, fordi når jeg talte med Jackie Chan, hørte jeg om, at han har brækket alle sine knogler ti gange. Det ville jeg ikke have, skete for mig, så jeg satte mig for at få styr på træningen."

Gav dine forældre dig råd om skuespillet?
"Min far siger altid, at man skal VÆRE personen på lærredet. Man skal ikke SPILLE personen. Når man spiser en pizza, skal man spise en pizza, og ikke lade som om man spiser en pizza. Det er det dummeste, man kan gøre."

'The Karate Kid' får premiere på torsdag den 5. august.