Brugervisning af 'Letters to Juliet'

Kino.dk inviterede brugere til anmeldervisning
Amanda Seyfried spiller Sophie i 'Letters to Juliet'
(© Nordisk Film)
Det romantiske drama Letters to Juliet har dansk premiere i dag, men allerede nu har flere brugere anmeldt filmen på kino.dk.

Det skyldes, at de mest flittige og dygtige brugeranmeldere på kino.dk (i nærheden af København), blev inviteret til en særvisning for at give deres uforbeholdne mening om filmen til kende.

Vi bringer her et uddrag. Alle anmeldelserne kan ses i deres fulde længde under filmens profil.

Juliette - 5 stjerner
En film for pigehjerter og romantiske sjæle. Tror man på "kærlighed ved første blik" eller på at "kærlighed gør blind", så er denne film helt klart værd at se! Mit hjerte smeltede, da jeg så traileren, og ikke mindst da jeg sad og så filmen!

Tigersdyret - har ikke givet stjerner
Total feel good film. Du smiler - du græder samtidig. Rejsen gennem Toscana for at finde den kærlighed der aldrig ruster. Det minder en om man aldrig skal gi op! Tro på det! Så Deer Juliet - Tak! Piger, tag din veninde i hånden og lad kæresten blive hjemme, du kan kun komme i godt humør af denne tøse film.

Isabella - 4 stjerner
Ja, nu er jeg ikke ligefrem typen der ser romantiske tøsefilm, men da jeg blev inviteret til at se den, tog jeg chancen - og jeg har ikke fortrudt det. Generelt ville jeg mene, at der mangler indhold, men sådan er det vel for de fleste romantiske film efter mit hoved. Den kan klart anbefales, hvis man er til sukkersøde øjeblikke og stærke følelser

Tina - har ikke givet stjerner
Jeg er i mit positive hjørne og vil derfor beskrive film som en sød gang romantik i smukke omgivelser... Vist er den ganske forudsigelig og blottet for overraskelsesmomenter, men det skal den slags film heller ikke nødvendigvis have, så længe den formår at få stemning og budskab ud gennem skærmen, og det synes jeg bestemt den gør.

Julie - 3 ½ stjerner
Denne film kan stærkt anbefales til kvinder og piger, med smag for en bittersød "girly" historie, Kunne også anbefales til de helt store Romatiske totalt søde mænd. Men er ked af at denne film var så oplagt (...) og nem at gætte. Men som sagt, stærkt anbefalet, og en meget god sød og romantisk film.

Alex the movieaddict - 3 stjerner
Der var et rørende øjeblik, hvor pigerne på begge side af undertegnede tørede tårer væk fra ansigtet. Slutningen er imidlertid kliché nr. 2500, og det er slet ikke til at holde ud, når Taylor Swifts sang "and he said, Juliet marry me, you never have to be alone", kører på fuld power. Når det så er sagt, så er klichéer the bread and butter for enhver rom-com, så filmen sniger sig med en tynd margin op på 3 stjerner.