'Dear John' anmeldt af brugerne

Kino.dk inviterede brugere til anmeldervisning
Channing Tatum og Amanda Seyfried i 'Dear John'
(© Nordisk Film)
Det romantiske drama Dear John har dansk premiere på torsdag, men allerede nu har flere brugere anmeldt filmen på kino.dk.

Det skyldes, at de mest flittige og dygtige brugeranmeldere på kino.dk (i nærheden af København), blev inviteret til en særvisning for at give deres uforbeholdne mening om filmen til kende.

Vi bringer her et uddrag. Alle anmeldelserne kan ses i deres fulde længde under filmens profil.

Trine Nørgaard - 5 stjerner
Filmen er nærmest ren Disney. Når jeg kommer med den udtalelse, så er det jo fordi, at Disney vil have et tåre for hvert smil, og det formår denne film at gøre.

mbyms - 4 stjerner
Skuespillerne gør det så godt, at klicheerne ikke er til at brække sig over, men faktisk rører dit hjerte. De rørte i hvert fald mit.

Alex the Movieaddict - 4 stjerner
Dear John er en rigtig god kærlighedshistorie, også for én, der ikke har læst bogen. Filmen overraskede meget positivt med en gennemført historie og troværdige karakterer.


Mette - 3 fine stjerner
Alt i alt en underholdende film. Se den hvis du kan lide Pearl Harbour – som denne film er bedre end og The Notebook – som denne film dog ikke er helt på højde med.

Vegas - 3 stjerner
I filmen omtaler John (Hotte Channing Tatum) krig som "a lot of boring with flashes of scary"... og jeg fristes til at kalde Dear John "a lot of boring with flashes of emotions"... måske syns jeg den var lidt kedelig fordi jeg kendte plottet i bogen, ellers var den bare kedelig punktum?!

Leeah (har ikke givet stjerner)
Alt i alt - en god film, det er ikke en 'mind-blowing' film, men den slags film som man egentlig synes er okay. Og det er ikke en tøsefilm! Jeg bryder mig ikke om tøsefilm.

Nanse (har ikke givet stjerner)
Jeg synes helt bestemt at Dear John er en biograftur værd! Jeg skal bestemt også have den på DVD når den tid kommer! En rigtig god romantisk film!