Den skal ikke hedde 'Avatar 2'

Cameron har afsløret et par detaljer om fremtiden
James Cameron kan den 7. marts måske hente endnu en Oscar hjem
(© Fox)
Efterfølgeren til James Camerons 3D megahit Avatar kommer under ingen omstændigheder til at hedde ‘Avatar 2’, fortalte instruktøren forleden dag på den røde løber til Visual Effects Society Awards.

Hvis man har set den første film, vil man vide, at denne ender (PLOT-AFSLØRING) med, at Jake faktisk bliver en ægte Na’vi og derfor ikke længere er en avatar.

Titlen ville derfor mere passende være Na’vi” afslørede Cameron.

Handlingen for den kommende film var heller ikke lukket land for Cameron, som uddybede, at fokus ville være mere på det spirituelle aspekt ved Na’viernes verden, end i den første film, der primært var en action/adventure-film.

Vi kan se, at folk er meget mere åbne for denne side af fortællingen, end studiet havde forestillet sig. Jeg tror, vi kan gå endnu længere i den retning, uden at støde publikum fra os,” sagde Cameron. 

Planerne om en hel ’Avatar’-trilogi er allerede blevet luftet, men hvem der skal instruere er ikke på plads endnu. Cameron gjorde det dog meget klart under interviewet, at kun Cameron selv er en oprigtig kandidat:

Jeg vil ikke overdrage instruktørstolen allerede ved anden film, det er for tidligt. Jeg skal bruge en hel filmproduktion til at oplære en kommende instruktør, før denne er klar”, afsluttede Cameron.