’Avatar’-sketch udelukker Bruno fra Oscar

Komikeren nægtede at gå på kompromis
Sasha Baron Cohen som Bruno
(© Fox)
Vi skrev i går, at Sasha Baron Cohen skulle præsentere en Oscar ved uddelingen, men dette er nu blevet aflyst.

Cohen, som de fleste kender som Borat eller Bruno, havde nemlig planlagt en lidt kontroversiel sketch sammen med sin kollega Ben Stiller.

Sketchen skulle eftersigende have handlet om Avatar, og da showets producerer så den, hev de stikket af frygt for, at James Cameron ville forlade showet.

Detaljerne om den aflyste sketch er følgende:
Cohen ville være kommet ind på scenen som en slank blå kvindelig Na’vi, og Stiller skulle være tolken. Et stykke inde i talen skulle publikum opdage, at tolken ikke oversætter ordentligt, og Na’vien ville derfor fysisk afsløre sin gravide blå mave, hvorefter hun ville udpege James Cameron som faderen.

Komikerens talsmand har udtalt, at Cohen ikke var interesseret i at gå på kompromis med sin sketch, og derfor hellere ville blive i London.

Nogle husker måske, at Cohens alterego Bruno landede med bar numse i hovedet på rapperen Eminem under MTV Movie Awards, hvilket fik Eminem til at forlade showet.

Denne sketch var dog aftalt, og det er vist fair at sige, at både MTV og Eminem er kendte for at have mere humor end Cameron og Oscar-uddelingen.