Carrie & Co. vender tilbage!

’Sex and the City 2’ har fået en premieredato.
Billede
Sæt kryds i kalenderen!

Den 28. maj 2010 får det kvindelige publikum lov til at gense Carrie, Samantha, Charlotte, Miranda og selvfølgelig The City på nye små-erotiske fashionable eventyr.

Kino.dk skrev allerede i november, at efterfølgeren til en af sidste års mest succesfulde film, sandsynligvis vil ramme biograferne i maj 2010. Nu har Warner Bros. og New Line bekræftet dette.

Samme karakterer – uden baby
Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon og Kristin Davis er alle tilbage i de bærende roller, og Michael Patrick King, der også skrev og instruerede den første ’Sex and the City’-film sidder atter i førersædet.

Filmens historie er på plads - formentlig fuld af mode og mænd - men desværre vides det endnu ikke, hvad de dramatiske løjer egentlig går ud på.

Parker har dog allerede afsløret, at handlingen næppe vil involvere Carrie Bradshaw med strækmærker og ømme bryster. Sagt på en anden måde; Carrie skal ikke være mor! Men Hollywood kan selvfølgelig altid koge delikat suppe på Mr. Big, Mirandas ægteskab, Charlottes lille datter og Samanthas genvundne singleliv – så vi glæder os!


Stem på hvor meget du glæder dig til filmen