'The Expendables' får det ultimative action-cast

Sylvester Stallone hyrer Mickey Rourke, Dolph Lundgren, Jason Statham og Jet Li til sin nye film!
Billede

Sylvester Stallone. Dolph Lundgren. Jet Li.

Fans har i årevis været håbefulde om, at deres action-idoler en skønne dag vil arbejde sammen.

’The Expendables’, Stallones nye film, vil opfylde manges drømme. Han har også skrevet manuskriptet, og ”Sly” skal selv spille en af titlens undværlige lejemordere, der skal spilles af en perlerække af stjerner.

Action-heltene får følgeskab af blandt andre Forest Whitaker og Jason ’The Transporter’ Statham, vel omtrent den eneste tilbage i branchen, som stadig når ud til det brede publikum med gode gammeldags action-film, som eksempelvis sidste års ’The Bank Job’ og ’Death Race’.

Stallones seneste film ’Rocky Balboa’ (2006) og ’Rambo’ (2008) har været med til at skabe ny interesse for genren – og for comebacks til udbrændte stjerner.

2008 har således budt på ganske meget opmærksomhed til to ikoner, der har været igennem særdeles sløje tider siden deres storhedsperioder, nemlig ’Double Team’et Mickey Rourke og Jean Claude Van Damme. I ’The Wrestler’ leverer Rourke en præstation, der har gjort ham til Oscar-favorit, og Van Damme overraskede mange med sit skuespil i rollen som sig selv i den hovedsageligt fransksprogede 'J.C.V.D.'.

Begge er de blevet tilbudt roller i ’The Expendables’. Rourke er sprunget til og skal, ifølge Variety, spille rollen som en skruppelløs våbenhandler, mens ”The Muscles from Brussels” har beklageligvis takket nej. Han svigter således de fans, der havde gjort sig forhåbninger om, at han ville blive genforenet med ’Universal Soldier’-rivalen Dolph Lundgren.

Seneste rygte er, at Ben Kingsley også bliver tilføjet til den imponerende cast-liste, der stadig mangler en kvindelig hovedrolleindehaver, efter Sandra Bullock er hoppet fra.

Hvem synes du burde fuldende dette, undskyld udtrykket, overflødighedshorn af testosteron?

Arnold Schwarzenegger. Chuck Norris. Steven Seagal. Michael Dudikoff?