Nyt 'Rejsen til Saturn'-klip!

Nyt 'Rejsen til Saturn'-klip!

Se klippet her!

0

'Rejsen til Saturn' kommer i biografen på fredag.

Filmen ankommer i selskab med nogle langt ude klip, og der er netop kommet et nyt hvor Carl-Mar Møller, Mogens Glistrup, Jørgen Leth og Ole Henriksen promoverer den nye film. Og det er ikke for sarte sjæle.

Klippene er ikke med i selve spillefilmen, men de er bestemt værd at se som opvarmning til biffen.’Rejsen til Saturn’ bygger på Claus Deleruas kulttegneserie fra 1977 og prominente navne som Casper Christensen, Frank Hvam og Anders Lund Madsen lægger stemmer til.

Læs mere om filmen og se traileren her.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Din kommentar

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse

Mest ventede Film