Britney Spears som lesbisk stripper i ny Tarantino-film?

Tarantino sætter skub i nye projekter – krigsfilmen ’Inglorious Bastards’ og en erotisk krimi der måske bliver med Britney Spears.
Billede

’Quel maledetto treno blindato’ fra 1978 skal genindspilles af Quentin Tarantino med titlen ’Inglorious Bastards’, der handler om en håndfuld amerikanske soldaters selvmordsmission under 2. Verdenskrig.

Både Sylvester Stallone, Brad Pitt og Leonardo DiCaprio har været på tale til roller som beskidte og formentlig bevidst klichefyldte soldater, men den første der officielt er hyret til en rolle, er gyserinstruktøren Eli Roth (Hostel, Cabin Fever).

Tarantino har i det hele taget for vane, at nævne navne han gerne ser i sine kommende film, og nu taler han om en rolle til selveste Britney Spears i genindspilningen af Russ Meyers legendariske og halvlumre krimikomedie 'Faster, Pussycat! Kill! Kill!' fra 1965.

If. en kilde tæt på instruktøren er Tarantino overbevist om, at Britney Spears er perfekt til rollen som lederen af tre lesbiske strippere, der dræber en fyr i ørkenen og kidnapper hans pige. PIgen holdes derefter fanget på en gård ejet af en landmand i rullestol og hans to småtbegavede sønner.

Britney Spears er eftersigende begejstret for projektet, og i så fald kan anderledes kulørt underholdning være på vej til biografen.