Brad ER en Inglorious Bastard!

Rygtet er endelig blevet bekræftet.
Billede
Vi har her på kino.dk fulgt med i den spændende casting til Quentin Tarantinos kommende krigsfilm ’Inglorious Bastards’, og i den anledning skrevet hvordan forskellige stjerner som Leonardo DiCaprio og Brad Pitt har været på tale til store roller.

Forleden blev det meldt ud, at Tarantinos gode ven gyser-instruktør, skuespiller og manuskriptforfatter Eli Roth (’Cabin Fever’, ’Hostel’) er på rollelisten, og i dag er det endeligt blevet bekræftet, at Brad Pitt også er med på holdet!

Om rygtet om DiCaprio så holder vand bliver interessant. Heldigvis blokerer de nye arrangementer ikke for at friske spekulationer kan komme frem. Flere mulige navne er nemlig allerede blevet føjet til castingen, og det lyder virkelig godt.

Det komiske talent Simon Pegg (’Shaun of the Dead’, ’Hot Fuzz’) skal muligvis spille en britisk løjtnant, mens den smukke Nastassja Kinski (’Paris, Texas’, ’Tess’) sidder i forhandling om rollen som en tysk filmstjerne og derved denne Tarantino-produktions oldie-but-goodie navn.

Oven i afsløringen af alle de nye navne kan man i en artikel i Variety desværre også læse, at Tim Roth (’The Incredible Hulk’), grundet skematiske problemer, ikke længere er med på den sikre rolleliste. Virkelig ærgerligt når man tænker tilbage på glansroller som Mr. Orange og Pumpkin i tidligere Tarantino-film.

Bedre nyt er det dog, at Variety også informerer, at filmen, som skal indspilles i Tyskland, vil have en dialog formentligt bestående af overvejende franske eller tyske gloser. Selvom det er annonceret, at Pitt vil føre en gennemgående engelsk dialog, er det jo altid lækkert, når amerikanske film faktisk tør benytte de sprog fortællingen kræver.

'Inglorious Bastards'-feberen må hermed siges at være intakt på kino.dk's redaktion!