5 film du skal se i november

Månedens mest ventede film
Billede
(© Glasslottet/Nordisk Film)

Afdød seriemorder vender tilbage, DC's største superhelte samles, en talende bjørns nye eventyr, mor-spækket komedie og filmatisering af en bestseller.

Kino.dk's brugere ser mest frem til disse fem meget forskellige film, hvis premieredatoer er spredt ud over hele november og byder på alt fra gys til familiefilm.

Gennemsnittet er beregnet ud fra, hvor meget brugerne glæder sig til en kommende film på en skala fra et til seks. Valgmulighederne findes øverst på hver filmprofil.

Er du enig i vurderingerne? Du kan selv påvirke listen ved at gå ind og afgive eller ændre din stemme.

1. Jigsaw (90 %)
I den ottende film i Saw-franchiset forsøger politiet at opklare en række mord, hvor ofrene har lidt en makaber død. Alle spor peger på seriemorderen John "Jigsaw" Kramer - men hvordan kan det passe, når Jigsaw-morderen har været død i over et årti?

2. Justice League (89 %)
Verden er i større fare end nogensinde før, og med Superman ude af billedet må Batman rekruttere et hold af superhelte. Batman, Wonder Woman, The Flash, Aquaman og Cyborg bliver tilsammen Justice League. Forsalget til superheltefilmen er startet.

3. Paddington 2 (88 %)
Fortsættelsen til den populære familiefilm om den talende bjørn Paddington, som rejser til London og flytter ind hos familien Brown. Denne gang sker der sære ting i bjørnens nabolag, og da en gave bliver stjålet, beslutter han sig for at opklare mysteriet.

4. A Bad Moms Christmas (87 %)
Amy, Kiki og Carla får deres egne mødre på besøg denne jul i fortsættelsen til 'Bad Moms'. Da de unge mødre beslutter sig for at opgive håbet om den perfekte jul, begynder festlighederne rigtigt. 

5. Glasslottet (86 %)
Brie Larson og Woody Harrelson har hovedrollerne i filmatiseringen af bestselleren ved samme navn. Dramaet er baseret på en sand historie om en dysfunktionel familie med en excentrisk mor og alkoholisk far.