Trailer til verdens dårligste film

... altså filmen om filmen
Billede
(© New Line Cinema)

Den kultdyrkede The Room er kendt som en af verdens notorisk dårligste film, men det har ikke afholdt multi-talentet James Franco fra at kaste sig over den vanvittige historie om den visionære bagmand Tommy Wiseau og filmens produktion i den kommende biopic The Disaster Artist.

En ny trailer til komedie-dramaet er landet, og den gemmer på flere humoristiske guldkorn, der går bagom de absurde scener fra den oprindelige film, men man mærker også en gennemsyrende melankoli. Franco både instruerer og har hovedrollen som Wiseau - en fantast, der fik sparket af Hollywood, men som nægtede at give op på sine drømme.

På rollelisten har Franco samlet flere af sine kendis-venner, der bl.a. tæller brormand Dave FrancoSeth Rogen, Zac Efron, Alison Brie, Bryan Cranston, Sharon Stone, J.J. Abrams og ikke mindst manden i centrum, nemlig Tommy Wiseau, som selv vil dukke op i en kort bi-rolle.

Filmen oplever i øjeblikket en del hype og bliver nævnt som en outsider til det kommende Oscar-ræs, ikke mindst taget dens amerikanske december-premiere i betragtning. 

The Disaster Artist har foreløbigt ingen dansk premieredato.