Første trailer til Pirates of the Caribbean 5

Ohøj!

5

Så er den første trailer ude til Pirates of Caribbean 5, også kendt som 'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales'.

Musikken lyder som Interstellar, men billederne ligner det velkendte univers i en måske lidt mørkere udgave. Pirater og det overnaturlige følges således fortsat ad i Joachim Rønnig og Espen Sandbergs bud på den succesfulde filmserie, der indtil videre har indspillet mere end 3,7 mia. dollars på verdensplan.

Traileren byder dog ikke på nogen Jack Sparrow. I stedet introduceres Javiers Bardems piratspøgelse, Kaptajn Salazar, der meget gerne vil have en venlig samtale med Johnny Depps populære karakter.

De to norske instruktører har tidligere stået bag Kon-Tiki, som vi talte med dem om tilbage i 2013.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales får premiere den 24. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
CINEMANDRUP picture
CINEMANDRUP 28 uger siden

Welcome Back, Weirdo Jack

Længe ventet har dette næste kapitel for Jack Sparrow været og nu er alles yndlings pirat tilbage og det virker til at stemningen er i bedste Gore Verbinski stil.

I Ukendt farvand var nok blandt den dårligste af samlingen indtil nu, så derfor er det ren fryd at teaseren ser så god ud.

Hvad historien bringer bliver yderst interessant, men gensynet med gamle som nye ansigter bliver skønt.

Welcome Back, Weirdo Pirate Jack:-)

Wayne picture
Wayne 29 uger siden

Længe ventet

Det ser ud til at vi er tilbage i stilen som Gore Verbinski startede - kunne Disney ikke bare slette den frygtelige I Ukendt Farvand helt fra serien?

Jonas picture
Jonas 29 uger siden

A pirate's life for me

Vanvittig stemningsfuld trailer. Det ser ud til, at Rønning og Sandberg har overført deres erfaringer fra Kon-tiki til Pirates-universet, som jeg glæder mig overordnet til at vende tilbage til. Og så får vi jo også inspireret det nye hold forbandede pirater med Javier Bardem i spidsen som Salazar.

Mickey picture
Mickey 29 uger siden

Fuck yeah! :D

Har ventet på denne film længe, og denne trailer vidner om et noget mærkere univers end tidligere, men stemningen er lige i skabet!
Bliver fantastisk fedt at se Jack Sparrow igen, og så er det bare eminent at Orlando Bloom er tilbage som hans partner in crime, William Turner ;)

Jacob picture
Jacob 29 uger siden

Håber på det bedste

Det ser heldigvis godt ud, og det kan næsten ikke blive dårligere end den lidt flade forgænger, 'I Ukendt Farvand'.

Din kommentar

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Anmeldernes Top 10

Mest ventede Film