Nyt på Viaplay

Film, serier & børnenes favoritter (advertorial)
Billede
(© Empire: 20th Century Fox Television)

Nu er Cookie og Lucious tilbage på skærmen! Fortsættelsen på anden sæson står på fed musik, flere intriger og mange knips med fingrene fra Cookie Lyon samt en hel række af nye knive i ryggen.

Kort sagt: endnu mere af det, der gør Empire til sådan en rigtig god serie. Du kan se et nyt afsnit hver torsdag, og du har i alt otte nye afsnit at glæde dig til.

"Empire sæson 1 er den mest fremgangsrige premiere på Viaplay nogensinde, og derfor er vi stolte af også at have sæson 2 – som kun kan ses eksklusivt hos os. Denne serie passer lige ind i Viaplays ånd, da den kombinerer farverige karakterer, musik og handling på en enestående måde" siger Lina Brounéus, COO Content på Viaplay.



Outlander - sæson 2
Nu er ventetiden forbi! Vi har endelig fået anden sæson, og du kan nyde et helt nyt afsnit hver søndag, en dag efter det bliver sendt i USA. 

Sæsonen består af 13 afsnit, som er tilgængelige både online og offline, og selvfølgelig har vi stadig første sæson, hvis du vil se den igen. Den 5. april, lige efter premieren i USA, fortsatte den spændende sæson 1 af 'Outlander', som følger Claire på hendes tidsrejse, eksklusivt på Viaplay.

I løbet af efteråret kunne seere følge de mange intriger og følelsesmæssige storme i succes-serien 'Outlander'. Nu fortsætter den længe ventede historie om Claire.

Hvis du vil kunne se serien på farten, uden internet eller i udlandet, så husk at du kan downloade nye samt gamle afsnit til din smartphone eller tablet, så du kan se dem uanset, hvor du er.