Trailerpremiere: The Model

Parisiske fristelser

4

Vi kan som de første præsentere traileren til dramaet The Model, der er den nyeste produktion fra filmselskabet Zentropa.

Filmen handler om den håbefulde danske model, Emma, der forsøger at slå igennem i den parisiske modeverden. Emma forelsker sig i den noget ældre fotograf, Shane, og snart åbner dørene sig til en verden, hvor alt synes muligt. Men Paris er fyldt med fristelser, og kærligheden har en pris.

Mads Matthiesen står for instruktionen, og han beskæftigede sig også med et kropsfokuseret job i den Sundance-vindende 10 timer til Paradis med bodybuilderen Kim Kold i hovedrollen.

Emma spilles af debutanten Maria Palm, der er professionel model for bl.a. Marc Jacobs og YSL. Ed Skrein, fra den nye Transporter-film, spiller Shane. 

The Model får premiere den 11. februar 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
Jesper picture
Jesper 1 år siden

Godt gået!!

Skønt!! Endelig en film med en rigtig topmodel, der viser os at modeverdenen har mange sider; både de glamourøse - og de mindre ditto. Maria Palm og Ed Skrein som par i en verden de færreste af os får indblik i.
Super godt gået Mads Matthiesen; Stor tak til både dig og Zentropa!
Vi skal i biffen!!
Venligst Jesper.

Thomas picture
Thomas 1 år siden

Ikke fristet

Tak, men nej tak. Jeg har svært ved at komme i tanker om en film, jeg ville være mindre interesseret i at se. Det ligner den mest unødvendige film i et årti eller mere. En socialrealistisk doku-soap om bolivianske majs-bønder og deres indbyrdes idiosynkrasier ville lyde som et mere spændende koncept end den her. Gab gab!

Mathilde  picture
Mathilde   →   Thomas 1 år siden

den forkerte målgruppen

Det kan være du bare ikke er målgruppen Thomas. Jeg tror mange unge pige inklusiv mig er spændte på filmen og den kan forhåbentlig være med til at give nogle med folk et mere realistisk billede af modeverdenen.

Søren picture
Søren   →   Thomas 1 år siden

Mest unødvendige kommentar i et årti eller mere

Stop the press, Zentropa! Thomas har set traileren og han synes den ser lam ud.. Hvad bilder I jer egentlig ind?

Din kommentar

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse

Mest ventede Film