Black Mass får første trailer

Johnny Depp er skræmmende god som gangster
Billede
(© Warner Bros.)

Johnny Depp har fået mindre hår, men er klart mere intimiderende end normalt i den første trailer til gangsterfilmen Black Mass, der er udkommet online.

Filmen er baseret på den virkelige historie om gangsteren Whitey Bulger (Depp), som er bror til en politiker. Efter at have levet et voldeligt liv begynder han at arbejde sammen med FBI for at stoppe en mafiafamilie, der har invaderet hans område.

Traileren er bygget op omkring en enkelt scene ved middagsbordet, hvor Bulger udspørger en af sine mænd (David Harbour) om en familiehemmelighed.

Efter lidt tovtrækkeri fortæller han opskriften til sin chef, der mildest talt ikke er tilfreds med håndlangerens evne til at holde tæt.

Hvad der i scenen starter som noget nær en parodi på en gangster, bliver hurtigt et studie i, hvor fantastisk Johnny Depp er, når han ruller sit skuespillertalent ud. Som en Joe Pesci i Goodfellas eller Al Pacino i Godfather-serien.

Ud over Depp og Harbour er filmen fyldt med stjernenavne som Benedict Cumberbatch, Dakota Johnson, Joel Edgerton, Kevin Bacon og Peter Sarsgaard.

Black Mass får premiere den 15. oktober.