Nye premierefilm - uge 40

Carl Mørck & Krumme er tilbage... i hver deres film, altså
Billede

Klik på en titel for at læse mere og bestille billetter.

Fasandræberne
Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares genforenes som den misantropiske Carl Mørck og den standhaftige Assad i endnu en mørk filmatisering af Jussi Adler-Olsens populære krimiunivers. 

Krummerne - Alt på spil
Filmen 'Krummerne - Alt på spil' handler om Mads ”Krumme” Krumborg, der har brug for en ny cykel, så han kan deltage i et vigtigt ræs mod naboskolen. 

Ekstra Bladet - uden for citat
Dokumentaristen Mikala Krogh har fået hidtil uset adgang til at følge redaktionen på det kontroversielle dagblad i et helt år, som viste sig at blive et af de mest turbulente for avisen. 

Pedersen & Findus - Den lille drillepind
De mindste kan være med, når den nye familiefilm over Sven Nordqvists børnebogsserie rammer biografen. Filmen er en blanding af realfilm og animation i stil med ’Garfield’ og ’Smølferne’. 

Let's Be Cops
Vennerne Ryan og Justin bliver inviteret til maskebal og klæder sig ud som politibetjente. Efter festen tror omverdenen, at de er rigtige betjente, men de beundrende blikke og den medfølgende respekt på gaden, fører snart til den farlige side af livet som amatørbetjent i en storby fyldt med gangstere. 

Nick Cave: 20.000 dage på Jorden
Filmen er langt fra de traditionelle biografier, der kronologisk fortæller historien bag en kunstners karriere, og med sin blanding af konstruerede samtaler (bl.a med Kylie Minogue) og optagelser fra studiet, er der både tale om en filmisk bedrift og en sjælden mulighed for at komme bare lidt tættere på Nick Cave.