Nye premierefilm - uge 37

Seks film der byder på lidt for enhver smag
Billede
(© kino tv)

Klik på en titel for at læse mere og bestille billetter.

Æsketroldene
Æsketroldene bor i byens kloakker, men kommer om natten op på gadeplan for at samle affald. Hvad ingen ved, er, at de skræmmende bæster i virkeligheden er uden skyggen af ondskab. 

Hundredefodsrejsen
En indisk familie åbner en taditionel indisk restaurant i en lille fransk bjerglandsby. Lige ved siden af ligger en af Frankrigs mest anerkendte restauranter, hvis stringente ejer absolut ikke bryder sig om tilflytterne.

En, to, tresomt
Siff bliver tosset, da hendes veninde Maria indleder et seksuelt forhold til Siffs kæreste Lucas. Hun kan dog ikke få sig selv til at ødelægge både venskab og parforhold, og dermed går startskuddet til en yderst indviklet trekant.

Night Moves
Filmen 'Night Moves' handler om tre miljøaktivister: den indelukkede Josh, overklassepigen Dena og eks-soldaten Harmon. De mødes i Oregon for at planlægge og gennemføre sprængningen af en hydroelektrisk dæmning.

Living Is Easy With Eyes Closed
David Truebas tidsbillede af 60ernes Spanien ryddede bordet til nationens svar på Oscar-uddelingen og vandt seks Goya-priser for Bedste film, Bedste instruktør, Bedste manuskript, Bedste musik, Bedste skuespiller og Bedste nye kvindelige skuespiller. 

A Hard Day's Night
Filmen 'A Hard Day's Night' handler om bandet The Beatles. Det er en komediefilm fra 1964, der viser en 'typisk' dag som Beatle. Filmen vises i en ny-restaureret udgave.

Kunne en eller flere af disse film friste dig?