Trailerpremiere: Jul i Bakkekøbing

Træk mig nu baglæns...

10

Ivo Caprinos Bjergkøbing Grand Prix er blevet en vaskeægte klassiker, og nu kommer der en form for fortsættelse.

'Jul i Bakkekøbing' er nemlig baseret på Kjell Aukrusts (1920-2002) karakterer, men denne gang er racerbilen Il Tempo Gigante byttet ud med en snekanon og jagten på en hvid jul.

Skulle man (med rette) undre sig over, hvorfor filmen ikke hedder 'Jul i Bjergkøbing', drejer det sig om diverse rettigheder til universet.

Under alle omstændigheder kan man nu se traileren til Jul i Bakkekøbing, der får dansk biografpremiere den 27. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
Svend Ole picture
Svend Ole 3 år siden

Elsker den gamle

Og lur mig om den her ikke også nok bliver ganske fin. Men kommer næppe op i samme klasse som den originale. Ses - det skal den i al fald.

Magnus picture
Magnus 3 år siden

DO`H

Føj det ser u a H til.
Stop det.

Thomas picture
Thomas 3 år siden

Hvad siger du? Har han der stjalt din opfindelse?

At man vil være det der bekendt! Den gamle film var genial, og indeholdt masser af varme og personlighed. Den nye er iskold kassetænkning. Det er det samme med de animerede Olsen Banden film. Men ungerne er jo vandt til at blive spist af med en gang l..., så én fra eller til. Nej, bliv hellere hjemme og se BJERGkøbing Grand Prix, se det ved man hvad er. Iøvrigt ligner Theodor Fælgen J. K. Simmons.

Martine picture
Martine 3 år siden

HVIS..

... jeg ikke havde et forhold til den gamle ville jeg nok synes den her så fin ud.. MEN at trække kult børnefilm op af hatten igen og lige modernisere dem - nej nej og atter nej! Den gamle er et mesterværk uden lige!

PaLasse picture
PaLasse 3 år siden

Undskyld mig...

...men det ser virkelig, virkelig skidt ud.

Martin picture
Martin 3 år siden

Makes no sense

Giver ingen mening at der skulle være diverse rettigheder til universet som forhindrer brugen af "Bjergkøbing", når filmen på originalsproget hedder "Solan og Ludvig: Jul i Flåklypa", hvor "Flåklypa" er det samme som "Bjergkøbing" (som i Flåklypa Grand Prix).

June picture
June 3 år siden

Minder fra min mands barndom

Jeg har først set Bjergkøbing grand prix som voksen efter at have mødt min mand som er stor fan. Så jeg glæder mig til at se den nye film med ham -og vores børn naturligvis ;o)

Jacob picture
Jacob 3 år siden

Et skær af nostalgi

Bjergkøbing Grand Prix står for mig som en af de bedste film fra barndommen. Jul i Bakkekøbing er næppe en helt værdig fortsættelse, men man må håbe skaberne har hjertet på rette sted.

kri8744@hotmail.com picture
Tidligere bruger 3 år siden

Billigt og letkøbt !!!

Var rigtig glad for Bjergkøbing Grand Prix, som barn og det var en fantastisk dukkefilm med et kæmpe arbejde bag sig. At se de samme figurer animeret virker som en lightudgave i forhold til og ser knap så imponerende ud , men er sikkert udemærket til nutidens børn !!

Frederik picture
Frederik 3 år siden

Stop motion

Efter hvad mine øjne kan se, så ligner det altså vildt meget stop motion. Jo måske er computeren blevet brugt hist og her, men det meste af det, ser ud til at være den ægte vare:)

Din kommentar

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Brugernes Top 10

Anmeldernes Top 10

Mest ventede Film