Spring over navigation

kino TV - Ian McKellen om at vende tilbage som Gandalf

Eksklusivt interview med verdens sejeste troldmand

Ian McKellen var tæt på at droppe rollen som Gandalf i 'Hobbitten: En uventet rejse', men valgte heldigvis igen at iføre sig den spidse hat og kåben.

Kino TV mødte som det eneste danske medie Sir Ian McKellen i London til en snak om sine overvejelser omkring rollen, om at se sig selv på forsiden af et magasin (nej, ikke hvilket som helst magasin), og om forskellene og lighederne i forhold til at indspille 'Ringenes Herre'.

Over de næste dage frem mod jul kan man også se kino TV-interview med filmens øvrige stjerner samt instruktøren Peter Jackson.

Hobbitten: En uventet rejse er aktuel i biograferne.

Skriv kommentar Brugernes kommentarer 10

Gandalf!

20.12.2012 - 23:37

Elsker Ian McKellen... Han er simpelthen fantastisk! Så dygtig.. og er vild med ham i rollen som Gandalf.. :-) Dejligt interview!

Synes godt om
Stem op!
0
Mia Kispus picture
Mia Kispus
72 indlæg

Pricæs

22.12.2012 - 15:16

Den vil jeg godt erklære mig enig i!!! Fantastisk skuespiller der med sin stemme virkelig forstår at skabe en fantastisk dramatisk og eventyrlig stemning :)

Synes godt om
Stem op!
0
Hanson picture
Hanson
54 indlæg

Fedt!

20.12.2012 - 19:59

Bare det at høre på Ian Mckellen i et interview er en nydelse i sig selv, så derfor må mit eneste ønske være et længere interview med ham næste gang :)

Synes godt om
Stem op!
0
FIlmgnu picture
FIlmgnu
62 indlæg

Interview med spoler - igen

19.12.2012 - 21:29

Der er noget nostalgisk over dette interview, og man bliver næsten rørt over, at Ian McKellen er så sympatisk en person. Jeg glæder mig til at se filmen - ikke mindst for at gense det smukke new zealandske landskab (som Mckellen også bemærker).

Dog er der én ting, der forekommer som et evigt akuelt irritationsmoment i disse interviews og kino.dk-tv generelt: Det er jeres logo som bliver præsenteret for os seere i begyndelsen og i slutningen. Volumen er konsekvent skruet op, når kino.dks TV- logo kører hen over skærmen, og lyden af en spole er ikke just rar at lytte til, når det er så højt i forhold til selve interviewet. Det er en skarp lyd som man altid bliver nødt til at skrue ned for, når den kører, for derefter at skrue op igen, når man vil se - og navnlig høre - selve interviewet. Der er altså en mismatch mellem lydniveauet i intro og interview, og det kan ofte afholde mig fra at se det i øvrigt interessante og aktuelle kino TV, hvis logo-præsentation i øvrigt også virker temmelig lang og dominerende. Og man kan i det hele taget ende op i en trist cirkel af irritation på en ellers lovende hverdagsaften med spoler på hjernen, hvis man har taget udfordringen op og set op til flere (!) kino TV-afsnit på en gang.

Med fare for at lyde som en gammel mand, der hoster bitterhed op og i øvrigt har for tæt en relation til det allestedsnærværende og larmende metrobyggeri, vil jeg have håb for fremtidige kino TV-afsnit med lavere volumen og færre spoler på hjernen. Tak.

Poppé (host, host)

Synes godt om
Stem op!
1
Poppé picture
Poppé
39 indlæg

@ Poppé

21.12.2012 - 10:43

Tak for dit input i forhold til vores kino TV-intro. Du har uden tvivl en pointe, og lyden vil fremover være lavere og mere i synk med resten af interviewenes lydniveau.

Hilsen Daniel - kino.dk

Synes godt om
Stem op!
1
Daniel Bentien picture
Daniel Bentien
117 indlæg

Incredible

19.12.2012 - 02:47

Ian Mckellen er simpelthen en fantastisk skuespiller, og rammer helt plet med Gandalf! Det er også fantastisk at se hvor ærlig at er og hvor gammeldags, 'på ingen måde hollywood', agtig han er! Skuespiller kunsten og hele midgårds og behind the scenes, ånden kan man virkelig fornemme!
Er vildt taknemmelig for at Jackson har holdt fast i de gamle skuespillere fra Ringenes Herre, anderledes kunne og skulle det jo heller ikke blive!

Synes godt om
Stem op!
1
Frederik picture
Frederik
15 indlæg

Der er kun én Gandalf!

18.12.2012 - 22:09

Uden Gandalf havde min mindre skuffelse for den første del af Hobbitten nok bare været endnu større. Så tak til Ian for at holde mig lige akkurat tilstrækkeligt underholdt de første 2 timer af den alt for langtrukne film!

Synes godt om
Stem op!
1
Bjerg picture
Bjerg
654 indlæg

Enig - ingen Gandalg uden Ian McKellan

18.12.2012 - 17:48

Men, men, men! Man kan godt se, at han er blevet noget ældre - selv bag al skægget og make-up'en. Og det er strengt taget temmelig ulogisk. Dels fordi filmen jo foregår mange år før LOTR, og dels fordi Gandalf er af arten Maiar ligesom eksempelvis Sauron og Tom Bombadil. Denne art ældes ikke, men kan tage den form de vil (afhængig af deres magiske formåen).

Synes godt om
Stem op!
1
S. Rico picture
S. Rico
2740 indlæg

Jep!

19.12.2012 - 02:48

Ja du har helt ret, men læste faktisk også før filmene udkom, at de havde prøvet at gemme at han er blevet ældre. (i virkeligheden altså).

Synes godt om
Stem op!
0
Frederik picture
Frederik
15 indlæg

Ian McKellen ER Gandalf!

18.12.2012 - 17:39

Er godt nok glad for, at Ian McKellen takkede ja til endnu engang at spille rollen som Gandalf! Det vil ikke være det samme uden Ian McKellen og er sikker på, at mange biografgængere vil miste interessen for, at tage ind og se Hobbitten!
:-)

Synes godt om
Stem op!
6
Andreas picture
Andreas
254 indlæg

Din kommentar

Glemt‌ adgangskode?
Connect
Sign in using Facebook
Har du ikke en profil?
Opret Profil
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse

Brugernes top 10

Anmeldernes top 10