Spring over navigation

kino TV - 'Hobbitten' til debat

Teknik, Tolkien og sex-appeal

Kino TV lancerer her pilot-afsnittet af debatprogrammet 'Sofarækken'.

I dette første afsnit er gæsterne stand-up-komiker Sanne Søndergaard, kino-bruger og sci-fi/fantasy-fan Sonny Olsen samt medlem af Tolkien-fællesskabet og borger i Tolkien-byen Bri, Flemming Espersson.

Snakken faldt på alt mellem himmel og Middle-earth. Kan 'Hobbitten: En uventet rejse' leve op til de tårnhøje forventninger? Er den teknologiske innovation nødvendig? Kan hobbitter og dværge være lækre? Og bliver det årets største film?

Er du enig i debatten? Byd selv ind i kommentarfeltet nedenfor.

Hobbitten: En uventet rejse er aktuel i biograferne fra i dag.

Skriv kommentar Brugernes kommentarer 4

Cliphanger

15.10.2013 - 21:22

OMG! Det er jo meningen at slutningen skal være spændende. Det kaldes cliphangers - eller åbne slutninger om man vil! Hele humlen i det er jo netop at få folk til at se efterfølgeren. Det ville jo være komplet åndsvagt at lave en film, der er så neglebidende spændende, uden også at lave en spændende slutning (hvis man kan kalde den det)!

Jeg synes til gengæld, det er direkte latterligt at komme ind på sec-appeal i en film, der i høj grad appelerer til børn. Når man går ind og ser filmen, forventer man (forhåbentlig) flotte speciel-effects og ikke flotte mennesker!

Synes godt om
Stem op!
0
Kaj picture
Kaj
76 indlæg

Ja - det bliver årets største film

12.12.2012 - 22:05

Hobitten kan - ligesom eksempelvis Harry Potter - trække hele familien i biffen. Så den kommer til at sælge rigtig mange billetter.

Jeg tror dog, at der er mange børn - hvis de ikke har læst bogen - vil blive skuffet over at filmen pludselig ender, uden at man får slutningen med. Hvis man ikke kender historien, så er det jo meget lang tid at skulle vente på at at finde ud af hvad der sker.

Synes godt om
Stem op!
0
S. Rico picture
S. Rico
2749 indlæg

Historien

13.12.2012 - 16:05

Ja det kan du have helt ret i - Det fungerede dog meget godt for Ringenes Herre filmene, de er jo i bund og grund også én lang historie, ligesom de tre Hobbitten film bliver det.
Hvis folk bliver let irriteret over, at filmen ikke rigtig har nogen slutning, så er det deres egen skyld i min optik. Så er det sikkert også de samme folk, som lod sig irritere af at 'Fellowship' og 'Towers' heller ikke havde nogen endegyldige slutninger - det samme gælder for den sidste Harry Potter film, der var sikkert også mange der lod sig irritere af slutningen på del 1 af 7'eren. Jeg var dog ganske tilfreds med den måde de rundede første del af Hobbitten af på, og jeg glæder mig ekstremt meget til anden del!

Synes godt om
Stem op!
1
SMOjr picture
SMOjr
125 indlæg

Mht. LOTR

14.12.2012 - 15:47

så syntes jeg også at det var lidt "nederen", at Fellowship of the Rings sluttede, mens det var rigtig spændende.

På den anden side, så var det den film der fik mig til at interessere mig for Tolkien, og jeg gik straks hjem og læste de 3 bøger. Derefter kunne jeg nyde de to sidste LOTR film i højere grad.

Synes godt om
Stem op!
0
S. Rico picture
S. Rico
2749 indlæg

Din kommentar

Glemt‌ adgangskode?
Connect
Sign in using Facebook
Har du ikke en profil?
Opret Profil
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse

Brugernes top 10

Anmeldernes top 10