Wolf and Sheep

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en rolig grundstemning, og fortælletempoet er langsomt. Den indeholde dog nogle voldsomme eller lettere uhyggelige scener, som bryder markant med den grundlæggende ro. I én scene får en dreng ved et uheld slået det ene øje ud, da han rammes med en slynge. Man hører drengen jamre sig, og man ser hans blodige øjenhul, mens nogle voksne mænd skændes om ulykken. Hertil kommer, at der i flere scener optræder en lettere uhyggelig bjørneskikkelse, som man bl.a. ser vandre omkring på to ben i mørket. På grund af filmens dokumentaristiske stil, er de nævnte scener skildret med stor realisme, og det vurderes derfor, at filmen kan virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
01.06.2017
Originaltitel: 
Wolf and Sheep
Genre: 
Spilletid: 
1 time 26 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Billetter
Skal du se Wolf and Sheep?
(11 stemmer)

Instruktør

Resumé

Dramaet 'Wolf and Sheep' udspiller sig i et afghansk landsdistrikt, og følger en flok hyrdebørn i bjergene.

Børnene regerer områderne uden voksne i nærheden, samtidig med at de holder sig til strenge regler. Den vigtigste er, at drenge og piger ikke må være sammen.

Pigerne tror, at den 11-årige Sediqa er forbandet, og drengene snakker om Qudrats mor, efter hun har giftet sig igen med en gammel mand med to koner. 

De to børn mødes ved et tilfælde i et af bjergområderne og bliver venner.

Filmen er danskproduceret, og det er første spillefilm af Sharbanoo Sadat, som har baseret historien på sin egen opvækst i Afghanistan.

Mere omtale af 'Wolf and Sheep' følger…

Relaterede nyheder

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.