Cookie- og Privatlivspolitik
Victoria and Abdul

Victoria and Abdul

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmens stemning udvikler sig fra det lette og humoristiske til det alvorstunge. Den er gennemgående præget af rolig dialog, men der optræder stadigt flere scener præget af stærke følelser: Voksne ses vrede, skældende ud og med tårer i øjnene. I en enkelt scene ses en mand hoste blod op. En gruppe mænd bryder ind i et hus og destruerer genstande fra bohavet. I en serie scener følger vi en person på dødslejet. Da det dystre imidlertid ikke omfatter vold mod mennesker, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
02.11.2017
Originaltitel: 
Victoria and Abdul
Genre: 
Spilletid: 
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
Billetter

Resumé

Dramaet 'Victoria and Abdul' følger det usædvanlige venskab mellem Dronningen af England og den unge indiske arbejder Abdul Karim.

Judi Dench, der vandt en Oscar for sin rolle som Dronning Elizabeth i Shakespeare in Love, spiller denne gang Dronning Victoria, hvilket hun også gjorde i Mrs. Brown fra 1997. 

'Victoria and Abdul' er baseret på romanen 'Victoria & Abdul: The True Story of the Queen's Closest Confidant' af Shrabani Basu, og instrueres af garvede Stephen Frears, der før har givet os The Queen og Philomena.

Mere omtale af 'Victoria and Abdul' følger...

Relaterede nyheder

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.