Undercover

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en humoristisk og let dramatisk grundstemning. Den indeholder flere voldsomme scener med trusler, slåskampe og forfølgelser. I én scene trues en mand med en pistol og en kniv, og i en anden scene opstår der skyderi på en parkeringsplads. Mange scener indeholder seksualiseret sprog, i én scene simulerer en kvinde, at hun giver et blowjob, og i enkelte scener befinder hovedpersonerne sig i en swingerklub, hvor man bl.a. ser en gruppe halvnøgne mennesker, som ligger på et gulv og rører ved hinanden. Da det seksuelle ikke skildres eksplicit, da de dramatiske scener ikke udpensles, og da filmen indeholder en del komiske forløsninger, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 7-11 år, og den får derfor en 11års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
24.11.2016
Originaltitel: 
Undercover
Genre: 
Spilletid: 
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
4.1
1.4
Din bedømmelse: Ingen (339 stemmer)

Buzz-o-meter

Resumé

I komedien 'Undercover' skal Danmarks dårligste politibetjent Rikke på sin første undercover-mission. Problemet er bare, at det er lillejuleaften - og Rikke elsker jul.

Men i stedet for juletræ og gaver skal Rikke transportere kronvidnet Mick til Fyn forfulgt at en berygtet gangsterboss, som vil have fat i Mick og de 900.000 kroner, han er løbet med.

Linda P. giver den gas som et dansk svar på Melissa McCarthy i den grove julekomedie, som er skrevet af Casper Christensen og instrueret af den tidligere Østkyst Hustler, Nikolaj Peyk.

Man vil kunne genkende lidt af humoren i 'Undercover' fra de danske film Alle for én og Winnie og Karina samt amerikanske komedier som The Heat, Spy og Bad Santa. (copyright: kino.dk)

 

Mediernes anmeldelser

 • Berlingske

  Berlingske

  2

  "'Undercover' virker som et manuskript, som Casper Christensen har syntes, han ikke ville medvirke i." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  BT

  2

  "Nogle af de tåkrummende scener fremkalder da lidt smil på læben og enkelte grin, men de fleste jokes trækkes alt for langt og misser derfor målet." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  Ekstra Bladet

  1

  "Jeg kan selv med den bedste vilje ikke finde på noget positivt at sige om dette makværk, der ikke har et eneste forsonende træk eller blot et enkelt øjeblik, hvor man trækker på smilebåndet." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  Jyllands-Posten

  1

  "'Undercover' vil [...] være en farce, men er stivbenet og urytmisk – ingen slapstickkomedie her – så den udarter til det farceagtige, uden stil og uden mening, kun optaget af billigt gøgl." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  Politiken

  1

  "Selv om Paprika Steen, Mia Lyhne og Casper Crumb sådan set gør, hvad de skal, kan de ikke redde 'Undercover' fra at være en virkelig bundskraber." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  Weekendavisen

  "Så mange spildte, sjove kræfter, mand! Jeg mener, Peyks med-manuskriptforfatter er Casper Christensen himself, som må have slumret helt hen ved sin Hollywood-swimmingpool den eftermiddag, han skrev sin del af manuskriptet." (Lars Bukdahl)

Maddie picture
Maddie 11 uger siden

Ej det er en ommer

1

Jeg syntes det var meget uprofessionelt skuespil.

Jørgen picture
Jørgen 14 uger siden

Værste film ever!!!

1

Vi var 2 par i biografen og det forstår man bedre, når man har set filmen.

Man forventede meget mere, når Casper C. er ind over.

Spil ikke penge på dette makværk.

Anette picture
Anette 15 uger siden

Simpelthen fantastisk.

6

Fantastisk film.
Er stor fan af Linda P og i denne film gør hun det bare så godt.
Elsker komedier. Og kan kun anbefale denne.

Jørgen picture
Jørgen 16 uger siden

Misforstået komisk perle

6

Først og fremmest vil jeg lige sige at jeg er professional anmelder til daglig, så jeg ved hvad jeg taler om. Denne her film er mindst ligeså meget "kunst" som "Min Far Johnny Erthman", simpelthen fordi den er sjov. Lige så sjov som Fars Fede Juleferie. Jeg grinte rigtig meget og det gjorde min venner op. Det er et mesterværk synes jeg. Anmeldere har bare dårlig smag

Karen picture
Karen 17 uger siden

Hvis du er til Linda P

5

Mega sjov film der gav os i det i maven af grin. Skør og langt ude handling. Hvis man er til Linda P og komik er den et hit.

Janni picture
Janni 19 uger siden

Rigtig god film

5

Linda P er intet mindre en genial i denne film, hun formår virkelig at løfte filmen.

Det er helt klart en af de film man bare skal eje, når den udkommer på DVD! Den skal bare ses hvert år i december.

René Elias picture
René Elias 20 uger siden

Forrygende komedie

4

Undercover er en skidegod julekomedie. Man kan også sagtens mærke og hører på filmen at det er Casper Christensen som instruere. Accenten hos skuespillere og sammenspillet mellem Linda P. Og Roland Møller er sindsygt godt. Humoren fejler ikke noget. Underholdnings værdien er sku i orden.

GiwizZeni picture
GiwizZeni   →   René Elias 20 uger siden

Nikolaj Peyk instruerer - hvis man overhovedet kan tale om det

Casper Christensen har givet en hånd med på manuskriptet som medforfatter - ikke at det på nogen måde bringer filmen op bare i nærheden af Klovn. Langt, langt, langt fra...

René Elias picture
René Elias   →   GiwizZeni 20 uger siden

Enig

Jeg det fandt jeg lige ud af. Men tak for info alligevel

Anmeld selv filmen

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Brugernes Top 10

Anmeldernes Top 10

Mest ventede Film