Toy Story 3

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
26.08.2010
Originaltitel: 
Toy Story 3
Spilletid: 
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
5.2
4.8
Din bedømmelse: Ingen (477 stemmer)

Buzz-o-meter

Resumé

I 'Toy Story 3' gør Anders sig parat til at rejse væk til college.

Woody, Buzz og resten af Anders loyale, gamle legetøj er forståeligt frustrerede over deres temmeligt usikre fremtid.

Legetøjsslænget bringes til et værelse fuld af hæmningsløse unger, som næsten ikke kan vente med at hærge deres "nye" legetøj, og vennerne må gøre alt, hvad de kan, for at hjælpe hinanden ud af den kaotiske situation. Alt imens finder Barbie sig ansigt til ansigt med selveste Ken.

'Toy Story 3' er instrueret af Lee Unkrich (medinstruktør på 'Toy Story 2' og 'Finding Nemo'), og Michael Arndt (Little Miss Sunshine) har skrevet manuskriptet.

Filmen modtog to Oscars for Bedste animationsfilm og Bedste originale sang.

Mediernes anmeldelser

 • Berlingske

  Berlingske

  5

  "... kæk og kåd fabel fyldt med formidabel fantasi." (Ebbe Iversen)

 • Børsen

  Børsen

  3

  "... hvad angår plot og temaer er denne film blot genbrug af de forrige film. [...] Samtidig er filmen alt for uhyggelig." (Morten Dürr)

 • BT

  BT

  6

 • Jyllands-Posten

  Jyllands-Posten

  5

  "Plottet er forrygende og netop genialt i det, at det ikke på papiret ser specielt børnevenligt ud. Men sku ikke fjederhunden på hårene." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  Politiken

  5

  "... Pixar har gjort det igen: skabt en animationsfilm, der morer børn og voksne, men også mobiliserer dybe følelser hos alle aldersgrupper." (Søren Vinterberg)

Simon picture
Simon 1 år siden

Super film

4

Super god animations film, men jeg kan nu ikke helt vælge mellem den her og etteren, selvom ingen af dem er mesterværker er fremragende film. Jeg glæder mig til nummer 4.

Emil picture
Emil 1 år siden

Den bedste Toy story film

5

Jeg elsker virkelig den her film, handlingen er god, og karakterne er gode. Skurken er også god, men den her har en lidt mørkere tone end de andre to.

Jacob picture
Jacob 2 år siden

Tilpas sukkersødt

5

En værdig og humoristisk afslutning på Pixars ældste flagskib, selvom jeg godt nok har hørt en fugl synge om en fjerde tegnefilm. Woody og Buzz er på retræte som Anders's ynglings legetøj, da han gør sig klar til voksenlivet. Man skal have et hjerte af sten, for ikke at fælde mindst en mental tåre over dette rørende eventyr.

S. Rico picture
S. Rico 3 år siden

Den danske version er også yderst seværdig

5

Jeg sværger normalt til original versionerne, men de danske stemmer til Woody og Buzz fungerer også super godt. En række af de øvrige karakterer er dog helt klart at foretrække på amerikansk: især Hamm (John Ratzenberger) og Mrs. Potato Head (Estelle Harris), som bare er helt geniale.

The Other Account picture
The Other Account 4 år siden

Legen der Aldrig bliver Dårlig!

5

Når Pixar har noget på hjertet lykkedes det altid for dem, at udbringe det igennem en film. Og Her mener jeg i den grad også 'Toy Story 3'! Men det man mest kan blive overrasket over under denne film, er det fiktive og faktisk ret uforudsigelige koncept, filmen udspiller sig på. For allerede fra starten af, bliver fokuset i filmen - udover antropomorfiseringen af legetøjet, der naturligt nok føler savn og svigt, men lige så meget på det faktum at der sker ændringer med os mennesker fra fantasifulde børn til alvorstyngede voksne. Derfor kan det som sker på skærmen ikke helt undgå at få seeren til at tænke på ens egen situation, på alle de fantastiske fantasilege man har haft, og på ens favorit legetøj, som måske enten er blevet smidt ud, eller står i et hjørne på loftet. Derfor må jeg indrømme at det til tider er en elegant måde Pixar prøver på at minde seeren om, at det stadigvæk ikke er for sent at få gang i noget adventure blandt sine legefigurer. Filmen får på den måde sat en lang række følelser på spil og en masse at tænke over.

Animationen udvides troværdigt, hver gang Pixar kommer med en ny (Toy Story) film, dog gælder det ikke under 3D, der ujævnt ender med at sætte sit publikum i et effektjageri. Men miljøet og filmens figurer bliver hele tiden bedre konstrueret, så vi fint kan se, hvordan animation genren lige så stille bevæger sig imod fremtiden. Er man derfor fan af de første film, af animation genren, og i det hele taget eller holder man bare af film, der har noget på hjertet, og som samtidig både giver den voksne animationsfan en masse intertekstuelle referencer at lege med, og en handling der ikke kan undgå at røre enhver at sine tilskuer, så er der ingen vej udenom en tur i biografen i løbet af sommeren/efteråret. 'Toy Story 3' er en fiktiv og original efterfølger - muligvis slutning, til den fantasifulde trilogi om det levende legetøj. Filmens måde at fortælle om sammenhold, nærvær, svigt, og kærlighed, er alt sammen perfekt afmålt med scener hvor action og komedieelementer kommer i forgrunden. Det er sjældent at en løftet pegefinger, kan foretage så store elementer, og derfor fortjener filmen fem stjerner herfra!

lars picture
lars 4 år siden

normal

5

Normal er 2 og 3eren ikke så gode , men hold da fast hvor er den her god , alle kan og skal se den.

Signe picture
Signe 4 år siden

rigtig god!!!:D

5

elsker toy story!!<3
(den fik mig til at græde)

Mikkel picture
Mikkel 5 år siden

For fed!

Så den to gange i biffen, og har den nu på DVD. Kan se den igen og igen, og bliver aldrig træt af den!

oskar picture
oskar 5 år siden

SUPER GOD FILM!!!

mega god film. en film som mand næsten ikk kan glemme. good movie ever

Anmeld selv filmen

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Brugernes Top 10

Anmeldernes Top 10

Mest ventede Film