The Untamed

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
25.12.2016
Originaltitel: 
La región salvaje
Genre: 
Spilletid: 
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
4.7
4.5
Din bedømmelse: Ingen (20 stemmer)

Buzz-o-meter

Navne

 

Instruktør

Resumé

I det mexicanske drama ’The Untamed’ lever Alejandra et stille liv som hjemmegående mor. Hendes ægteskab med Angél er gået i stå, og der bliver ikke udvist megen interesse fra hans side.

Angél har dog en affære med Alejandras bror, Fabian, der arbejder på det lokale hospital.

Ægteparrets ensformige tilværelse ændres ved mødet med den mystiske Veronica, der skiftevis inviterer dem hver især med ud til en afsidesliggende hytte, hvor lysterne og det overnaturlige hersker. Men nydelsen kommer ikke uden konsekvenser.

’The Untamed’ er instrueret af Amat Escalante, der tidligere har stået bag den prisbelønnede Heli. I det mørke drama bruger instruktøren magisk realisme til at fortælle en historie om natures stærke drifter og samfundets undertrykkelse af menneskets lyst. (copyright: kino.dk)

Mediernes anmeldelser

 • Berlingske

  Berlingske

  5

  "... filmen [forvandler] sig til et sammenhængende, suverænt værk, der benytter sig af grimm’sk voldsomhed, grimet realisme og triersk billedkraft." (Jeppe Krogsgaard Christensen)

 • Filmland P1

  5

  "Væsenet i ’The Untamed’ er [...] med til åbne op, at stille spørgsmål, at undersøge og udfordre både de fire hovedpersoner og os i en sær og syret film, der konstant overrasker ..." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  Jyllands-Posten

  4

  "Det er [...] billedernes og den foruroligende lydsides fortjeneste, at 'The Untamed' har sine thrillende kvaliteter." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  Politiken

  4

  "I 'The Untamed' bruger [Amat Escalante] det dybtfølt ubehagelige på en [...] mærkværdig og mystisk måde." (Katrine Hornstrup Yde)

 • Weekendavisen

  Weekendavisen

  "Den mexicansk-danske co-produktion er æstetisk konsekvent og fascinerende uforudsigelig. Værd at gå ind i med vidtåbne sanser." (Bo Green Jensen)

Anmeld selv filmen

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Brugernes Top 10

Anmeldernes Top 10

Mest ventede Film