Their Finest Hour

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en rolig og venlig grundstemning. Den indeholder imidlertid enkelte voldsomme eller lettere melankolske scener, hvor man ser bl.a. ser døde mennesker. I én voldsom og lettere uhyggelig scene overrumples en hovedperson af et flyangreb, og efter bombardementet ser man mannequindukker ligge spredt, en arm er separeret fra kroppen, og man ser også en død kvinde, som ligger på jorden. I en anden scene skal en person identificere et lig, og man ser kortvarigt den dødes ansigt, som er voldsomt forbrændt. I en tredje scene omkommer en af filmens hovedpersoner pludseligt på et filmset, og en anden hoveperson berøres dybt. Da de nævnte scener er korte, og da grundstemningen overvejende er rolig og positiv, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
04.05.2017
Originaltitel: 
Their Finest
Genre: 
Spilletid: 
1 time 57 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, Babybio 2D

Billetter

Buzz-o-meter

Resumé

I 'Their Finest Hour' forsøger et britisk filmhold at lave en propagandafilm, der skal løfte folkets moral under Anden Verdenskrig. 

Dramaet er instrueret af Lone Scherfig, som de seneste år har instrueret flere film i England, bl.a. The Riot Club og Samme dag næste år

Historien er baseret på Lissa Evans roman 'Their Finest Hour and a Half' fra 2009, som blev nomineret til den britiske litteraturpis BAILEYS Women's Prize.

Mere omtale af 'Their Finest Hour' følger...

Anmeld selv filmen

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse

Mest ventede Film